Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Miskota
    Sziasztok! Sokan tudjátok (vagy nem sokan), hogy eladtam 45 modellemet. Amióta eladtam őket, sajnos nem bírtam magammal és a következő modellek érkeztek a gyűjteményembe:

Mercedes 190 SL Autoart fehér, 220 D /8 Autoart fehér, C Klasse Elegance Limousine Autoart fehér, 240 D Revell olivazöld

Volt egy BMW 535i E34 boston zöld metál Minichamps 1:18 modellem is, amit BMW Fannak adtam el. Ő régen elajándékozta az övét és megbánta és be akarta újra szerezni. Én is megbántam, hogy eladtam, tegnap érkezett meg, ismét beszereztem. Nagyon örülök, hogy megvan! :) Akkor amikor eladtam modelleket, az motivált hogy pénzt gyűjtsek 1:1 autóra. CSak régi japán vagy németet tudtam volna venni, azt meg nem akartam. Húú pedig mai napig vmi miatt tetszik egy 1997-es Toyota Corolla...de lebeszélnek róla... rá akartak beszélni Suzuki Swiftre (régi 90-es évekbeli), hogy keveset fogyaszt, meg hogy olcsó az alkatrész... kell a francnak régi autó. Újra meg nem lesz soha pénzem, ezért folytatom a modellgyűjtést...ami sok ismerősöm szerint értelmetlen, szerintem meg nem!