Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Sziasztok! 
Én az alábbi témához csak annyit fűznék, hogy bár nem tudom hogy a Hot Wheels gyárt e Mustang-ot, de az biztos hogy én a mai nap után messziről kerülni fogom e gyártó termékeit...
Ma meguntam a várakozást, és kiszabadítottam a Dino-t a dobozából, nagyon szép részletek vannak rajta, de azt kell hogy mondjam, feleslegesen túl részletezett! Pl. a két oldalsó-hátsó ablaka alulról is egy és körben is egy hajszál vékony fotómaratás fog közre, ami ma az első törölgetésnél le is ugrott a helyéről... Marha igényes, addig a pillanatig míg bele nem akad valami. Persze, figyelhettem volna jobban is, de amíg le nem esett, észre sem vettem hogy ott van! :D Természetesen, maradéktalanul visszaragasztottam, csak egy ilyen értékű Elite modellnél, azért nem ezekkel akar kínlódni az ember. Arról nem is beszélve, hogy ugye a szélvédője mint már korábban említettem, hibás volt......... Utálom a hozzányúlhatatlan kisautókat! Hasonló helyzet volt már a Kyosho-nál, hogy a fotómaratott felirat olyan hajszál vékony ragasztással van rögzítve, hogy elég egy rossz mozdulat és ugrik is le róla (szintén tapasztalat).
Idáig én még az AUTOart-okban csalódtam a legkevesebbet! Ezért is vannak itthon túl nyomó többségben a lakásban! XD