Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
dinoenzo #235779 Napot!
Soha ne vegyetek Exoto-t!
Ezzel a modellel szerettem volna befejezni a Ferrari gyűjtést,illetve megkoronázni az elmúlt 20 évnyi gyűjtögetésemet.
Azt hiszem ,hogy végleg feladom ezeknek a szaroknak a további vásárlását.
Csak a pénzemet emésztették fel!kb 3-3,5 milliót költöttem ezkre a ganyékra 1-2 év alatt (többet érnek a gépeim,mint a kocsim).
Most ez a pénz egyben nagy segítség lenne nekem.Főleg úgy,hogy az olaszországi fix melómat is elveszítettem (+ az asszony,és Anyám is) 3 év után egy kedves 28 éves Magyar (szakács) kolléga közreműködése miatt.És hab a tortán ,hogy Anyámék 30 év után elvállnak,mivel összejött ezzel a szakácsgyerekkel stb......
Most már 2 Apám van,de az egyik 2 évvel fiatalabb nálam :)
Tisztára lenulláztam magam,mivel úgy gondoltam,hogy a jólét örökké tart .Kifizettem a kocsit,lakást stb...,és a következő reggelen telefonon értesítenek,hogy nem tartanak ránk igényt!Mörfi törvénye :)
Külföldön Magyar a Magyarnak az ellensége!
Nagyon filózgatok a teljes gyűjteményem felszámolásán.
Az asszony sem tudott megbarátkozni az elmúlt 11 év során a gyűjtögető életmódommal,és a vásárlás függőségem miatt rengeteg konfliktusunk is volt,és a kapcsolatunk rovására is ment ez az egész.
Soha senki nem értette meg ,hogy miért is gyűjtök Ferrari modelleket!
Már megint egy kocsit vettél stb.....
Már az Exoto 246 D vásárlásom elött is volt egy rossz hang...... nem szabad megvásárolnom ezt a modellt. Figyelni kell a hangokra,és tudni kell ,hogy hol a határ.Nem kell mindent megvásárolni !
A lemondás az igazi vásárlás.
Soha nem leszek igazán NAGY gyűjtő,mivel
nem lehet ezt a hobby-t (nem a Zsákos Frodót) itthon anyagilag finanszírozni.
Abszurd,hogy ha a 8 db CMC modellem az asztalra rakom ,akkor minimum 7 szer 220 ercsi + 600 ercsi a Bartoletti-m (ja és a 9. CMC-m a 250 GT SWB California-t is már kifizettem előre ).
Más embernek meg havi 10-20 000 forintos problémái vannak.
Nagyon szégyellem magam a szüleim,és az asszony elött is,mivel folyamatosan hazudnom kellett az összes modellem áráról.És azért is,hogy ilyen hülyeségekre vertem el a pénzemet.Már régen máshol tartanék,ha nem ilyen játékokra költöttem volna el a zsét.
A sok bántás,rossz dolgok,bármi más behatás miatt gyakran vígasztaltam magamat egy újabb modell vásárlásával.
EZ BETEGES!
Folyamatosan a Postást vártam,és a csomagom kibontása után már a vaterán,modelissimon,carmodell.net-en,ebay-en voltam,és kerestem a következő kiszemeltemet.
FÜGGŐSÉG EZ! ROSSZABB ,MINT A DROG!
Na most megyek és megtaposom ezeket a retek modelleket :(
Ez a DINOENZO BIBLIA utolsó passzusa!