Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • zx280
    Kedves Fan, Drága Barátom!
    Vérzik a szívem, hogy ilyen elmeállapotban látlak. Összefüggéstelen, és értelmetlen szövegedet látva, rendkívüli szomorúság önti el szívemet. Leromlott mentális állapotodat látva, könny szökik a szemembe. Ne add fel, van remény! A gyűjtés nem lesz eredménytelen, és remélem, hogy mielőbbi felépülésedet fogja szolgálni minden egyes adomány.
    Örülök, hogy érdeklődsz az egészségi állapotom felől. Sajnos fogytam 12 dekát, de ezt mindenképpen gyorsan pótolni fogom. Mostanában kitűnően alszom, éjjel 7-8 órát, ebéd után meg szoktam szunyókálni még 1-1 órácskát. Kérlek, ne aggódj az anyagi helyzetem miatt sem, sikerült kifizetnem a lakást, és vettem egy új autót is, a következő sivatagi túrámhoz. Remélem, a következő rajtnál, már egy kicsit megerősödve, felépülve, téged is megláthatlak az engem búcsúztató tömegben.
    És igen, milyen jól látod! Tényleg örülnék egy Duci Torna videónak. Van egy barátom, aki már régóta keres ilyet, segíthetnék rajta.
    Ezennel zárom soraimat, és mégegyszer köszönöm a kitüntető érdeklődésedet. Kívánok mielőbbi gyógyulást, drága barátom.
    Szeretettel ölel: ZX