Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Peet!
Megpróbálom úgy elmagyarázni,hogy megértsed.
Tehát tegnap Este Zx (Nevezzük gyűjtőtársnak) Lefikázta,sőt elég csúnya szavakkal jellemezte a kék Ferrarimat,később pedig már a fotóimat.:)
Tehát ezzel a beírással:#234996 késtél majd egy napot! Nem így gondolod? Nem tőle kellett volna elsőre megkérdezned hogy ha nem tetszik miért nézed?Nem,sőt Smájlikkal adta is alá a lovat.Nem írtál neki semmit rá.Adott helyzetben,én hasonlóan reagáltam,és nem tetszésemet fejeztem ki az ügyben,én is belerúgtam:(Nevezzük gyűjtőtárunkba) Erre Te ma,felhívod rá a figyelmem,hogy ez nem szép dolog,elgurult a gyogyó.Ezt úgy hívják hogy részlehajlás:D
De,leírom neked hogy megértsed:D
Egy szórakozóhelyre belép valaki,oda megy valakihez belerúg:D Te ott állsz mögötte kajánul mosolyogsz.Amikor a megrúgott személy feláll,és megrúgja a kedves kezdeményezőt,te előugrasz hogy ezt nem szabad,nem szabad verekedni,nem szép dolog:DD Erre legközelebb figyelj oda,ha te ilyen nagy békítő emberke vagy,hogy vagy mindkét félnek szólok,vagy egyiknek sem.
És emiatt nem kellene most berágnod,ha lehetőség van rá:)
Itt jelzem hogy akinek nem tetszenek a fotóim,vagy az autóim.az legyen olyan kedves ne nézze,vagy ha mégis,akkor a véleményét tartsa meg magának:D
Köszönöm!
Ezzel én ezt befejeztem.Remélem,Nevezzük:(gyűjtőtársamnak) is:)