Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • dinoenzo
    Napot!

NE......

37 napja rendeltem,de semmi :(

Exoto forever!

Megírtam nekik levélben,hogy hogyan mit képzelnek magukról,hogy előre elkérik a modell teljes vételárát + a 68 dolláros postát (+ még itthon én fizethetem az adót + a vámot is ),és nem képesek egy kib@szott e-mailt küldeni,hogy mi a péló van a verdámmal.

Amikor rendeltük a gépet,akkor 200 dolláral volt olcsóbb a gép,de közben felemelték az árát,és most az utolsó 7-8 db -ot meg 100 dolláral levitték!

Írtam ,hogy ne szórakozzanak a pénzemmel,és ha az Exoto oldalon ki van írva,hogy KÉSZLETEN van,akkor az legyen is a készleten!

Írtam,hogy nagyon nem értem az üzlet,és árpolitikájukat!

Írtam,hogy én vagyok a Ferrari 1:18 ,és az 1:43-as "Magyar földi helytartója" (azt hiszem ,hogy ez nagyobb osztályba sorolás,mint a Ferrari pápa :),és nem vagyok kispályás gyűjtő :)

Tehát,ha szeretnék még ,hogy értékesíteni tudjanak a közeljövőben,akkor írdatlan gyorsan küldjék a modellemet,mert ha bevadulok,akkor Szent Dzsihádot csinálok :)

Erre kaptam egy e-mailt,hogy milyen Ferrarit 246-ost rendeltem,milyen fajtát?!

Írtam,hogy most szórakozik-e,mert azt hiszem,hogy csak 1 verziót értékesítetek most a honlapon.

Olyanok mint a romák,mert kb azok bizniszelnek így Devecserben a lomis piacon!