Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Harly18
    Nem akarok belekezdeni semmiféle vitába, csak kérdezem:

Az egyen orr, az miért baj? Mindegyik márkának megvan a márkaarculata. És sok márkán belül tényleg ugyanúgy néz ki a kisautó is és a középkategóriás is. A VW azért megkülönböztethető, egy Golfot és Polot szerintem nagy művészet összekeverni.

Az Audi fart azt tény, hogy nem lehet letagadni. Nem értem, miért így csinálták, de szerintem ez sem tragédia. Mondhatni, hogy egy része Audi, azokat úgyis mindenki dicséri. :)

A BMW közepe...szerintem eléggé "jellegtelen" ahhoz, hogy sok más típusra is hasonlíthatna. Kétlem, hogy a BMW volt szem előtt, mikor ezt csinálták.

A belsőtér pedig ugyanúgy van, mint a legtöbb márkánál. Senki sem csinál tök más belső teret és más gombokat. Abból építkeznek, ami van. Ha valaki egy ilyet vesz, akkor annak a belső tér újnak számít. Hol érdekelné őt, hogy akár a Polo-ban, a Golfban és a Passatban is ugyanez van. Az, akinek mindhárom van, lehet unja, de akinek csak egy, annak jó.

Szerintem ha valaki egy V-öst lecserél egy VI-osra, akkor tudja, hogy nem egy teljesen más autót kap, hanem egy közel ugyanolyat, csak jobbat.

És amúgy tetszett az új Golf? Azért valami különbséget csak éreztél nem? Gondolom lecserélnéd a hatosra, ha csak picit kellene ráfizetni :)