12316971501353788406.png
  • REWRITEs
    gyartotok DVD-ket a BBTV pedig egy ingyenes "Underground" testepito musor annak minden josagaval es esetleg miden "gyerekbetegsegevel".Ez utobbiak azonban szamomra sokkal sokkal kevesbe zavaroak mint a Muscleteam oldalanak gagyisaga,es az oldalbol sugarzo mar mar TV shoppos vegyel meg uzletpolitika.

Még egy röhejes gondolat barátom. BB-tv ingyenes, s valóban arra oszt nem mondható a TV shoppos gagyi üzletpolitika. Vagy még is?!

Szerinted ki készítette a Támadás DVD-ét? Megmondjam neked - BB-tv.
    Szerinted milyen üzletpolitikával reklámozzák? Ingyen és bérmetve a tied lehet. Tudod csak mit kell tenned, semmi mást, csak előfizetned 1 évre az MD magazinra.
    S tudod mind ezt hol láttam, megnéztem a BB-tv reklámmentes(!!!) ingyenes műsorát, és a végén még mielőtt felsorolták volna a szponzorlistát, ezt is elmondta DrugsBunny.
    Szerinted ki a laptulajdonosa az MD-nek? Ennek a titoknak a megfejtést rád bízom, de ha jobban megnézed a BB-tv-t akkor ezt a reklámot is ott látod. Ingyen és bérmentve.
    Szerinted vajon miért van az, hogy a műsorban nem látni mondjuk Biotech terméket ajnározni, vagy Extremefitest. Ugye azért ennyire nem vagy elfogult továbbra, s magadtól is rájössz a válaszokra.

Azért milyen zseniális a gagyi reklám az a bizonyos TV shoppos, amiben az van, ha 3-mat megveszel akkor a negyedik ingyen a tied.

Nézd már meg mi villodzik néha BB oldalán? Hány DVD-ben van összecsomagolva a BB-tv, és mennyi is az ára? ja hogy ez nem Tv shoppos gagyi reklám, valószínüleg igazad van. Vagy még sem?

Nem akarok senkibe belekotni senkivel viitazni csak a latvany es az uzletpolitika nem jon be nekem.

Nemkem sincs szándékom senkivel sem vitatkozni, de azért barátom néha nyissad már ki jobban a szemedet. Nekem sem jön be ha csak egyoldaluan látja valaki a látványt és az üzletpolitikát. Megnyugatatlak mind a két honlap amiről itt szó volt igenis üzletpolitikát, és reklámot használ. Csak az egyik így a másik meg úgy. Az egyik tölteléknek használja a BB-tv-t, hogy a webáruház menjen, a másik oldalon még eddig nem láttam webáruházat. De lehet, hogy a tulajdonosok ott is nyitnak egy webáruházat. S akkor lesz a félszáz magyar testépítő webáruház mellett egy 51-dik is.