-
REWRITEs #5610 A Forumnak tobb mint otezer tagja van tudomasom szerint. Ebbol ide irt vagy ir max 10, es
ti ezalapjan a 10 alapjan iteltek meg egy weboldalt illetve alakitotok ki velemenyt A
Musclebuilder Forum tagjairol ill. szinvonalarol.Elgondolkodtato.
Milyen jól tájékozott ember vagy. Honnan tudod, hogy ennek a forumnak meg csak 10 tagja van? És honnan hogy a Musclebuildernek meg 5.000 tagja? Biztos vagy Te abban hogy 5.000 valós tagja van annak a fórumnak? Valós, valós tagról beszélek, nem akik regisztráltak, oszt annyi, meg ki lettek sipolva oszt annyi. Megsúgom neked, hogy én is tagja vagyok vagy voltam nem tudom hogyan definiáljam a tényt Musclebuilder forumnak, de mivel Drugs bunnynak nem tetszett a beírásom, fogta magát és egyik percről a másikra DELETE Post kaptam. Különösebben akkor nem érdekelt, mert már akkor is utáltam a stílusát meg a pökhendi lekezelő modorát eljöttem szó nélkül és kész. A röhejes az egészben hogy a mai napig az akkor megadott e-mail címemre érkeznek a hírleveleik, amelyben képzeld csak barátom, semmi reklám és üzleti megkeresés nincs ám, á de hogy, hogy is képzelnéd, burkoltan reklámozás a Musclebuildetról? Á ez csak hülyeség, kitaláció, mondánád Te barátom! Csak kb. a hírlevél alsó harmada semmi másról nem szól hogy vedd meg ezt a terméket meg azt a terméket mert most 100 Ft-tal olcsóbb. Ugye barátom ez nem bujtatott reklám csak a muscleteam csinál bujtatott reklámot. S már most mwegsúgom neked azt is, hogy nem vagyok egyedül azzal csak a saját baráti körömben van jópár, akik hasonlóan ki vannak tiltva, és még mindig tagok vagy nem tagok azon a forumon. Ennyit a híres 5.000 tagról.
Mielott talalgatni kezdenetek elmondom,hogy jomagam elegedett tagja vagyok a Musclebuilder forumnak
Igen barátom ennek én nagyon de nogyon de nagyon de nagyon de nagyon örülök. Te jómagad elégedett tagja vagy annak a fórumnak. Ugye olvastad a mi nap visszaérkezett Drugs Bunnyt aki a következő képpen üdvözölte a fórumának értetlen olvasóit. Szó szerint bemásoltam neked ide, meg lehet hogy elkerülte a figyelmedet, s csak hogy még jobban érezzed magadat azon a fórumon. Sőt talán még jobban.
mint bizonyára észrevettétek, nem voltam egy hétig. természetesen nem nyaralam, munkaügyben voltam távol - ami természetesen nem zavarta a toprongyokat az edzővaálszolban, ghiába írtam ki hogy egy hétig szünetel, volt még olyan kisköcsög is aki felhaborodva írt, hogy mit képzelek, honnan tudja ő, hogy szünetel, csak nem képzelem hogy elolvassa a hozzászólásokat? azt ugyan nem tudom hogy a gyopárállat hogyan akarja így megtalálni a kérdésére a választ dehát hogy reklámipari szakszóval éljek, az emberi seggesség
határtalan.
Gondolom még mindig jól érzed magadat azon a fórumon, persze nem kell magadra venned amit előbb olvastál. További sok sikert, és élvezd csak továbbra is jól magadat azon a fórumon is, az már mellékes hogy párszor szóban megaláznak.