12316971501353788406.png
  • Piller11
    Az én véleményem az, hogy "ezzel a tudatosan burkolt odamondogatásokkal" nemcsak önmagát járatja le, hanem az egész body.builder.hu csapatot!
    Hiszen nem csak azt mondják, hogy ő és ő ilyen és olyan stílusban írogat-beszél, hanem a bodybuilder-esek megnyílvánulásai ezek... de az oldal többi munkatársát ez nem zavarja???

Ellenben én észrevettem egy furcsaságot: most, hogy a muscleteam a debreceni oldaluknál két-három héttel ezelőtt alkalmazták a beépített futó flash videot, most a bodybuilderesek is ezt csinálják orrba-szájba - mintha csak utánoznának...

Most hogy voltam a muscleteam-en, láttam hogy megint frissítettek, ezúttal nőket tettek be - megint csodálatra méltót alkottak!!!

A házi bajnokságok szerintem is nagyon jó kezdeményezések, és az, hogy a Pulzus terem tulaja fel tudott hajtani több száz ezer forintos díjazást, a rendezvény szervezőinek munkáját dicséri, és ezzel célt adnak a terembe járó embereknek; és egyfajta felmérés, hogy mindenki tudja: hol is tart az edzésben.

Steve Namat:
    szenzációs ez a kép, itt látszik, hogy a genetika is milyen meghatározó - az áldozatos munka és egyéb mellett - ebben a sportban: még így versenyszezonon kívül is iszonyatosan kerek és gömbölyű vagy! Gratula