12316971501353788406.png
  • REWRITEs
    Idézet: Sorold fel kérlek kik is vannak ott. Ha nem teszed, nagyon szívesen meg teszem helyetted. S rögtön látható, kiket is fikázol le. Az a baj veled, hogy nagyon sokan nem kíváncsiak a jó öreg drugs playmate nyuszira, és ez neked nem tetszik, s ebbe már szinte belebetegszel. Örjöngve, mint egy nem normális ember fikázol mindenkit. Ez vagy Te playmate nyuszi-muszi.

Úgy látom, most én leszek lennnnnnnnyomozva. Én már nem csak buzi, de cigány is leszek, mert DB a mókus őrsből ezt is kinnnnnnyomozza. Azokért bolondul, akik nem csak buzik, de még cccccccccccccigányok is. Tegnap nem választoltál, hogy a fix tv-ben kik is dolgoznak amit óccccccccccsáróltál mert téged nem alkalmaznak, s soha az életben nem fognak meghhhhhivni.

KATHI BÉLA, TOZÓ, BERKES LACI.
    Halljuk nagy hangú róluk miket ír az adatbázisod, de ha lehet a VALÓSÁGOT ÍRJAD, handa-banda nem érdekel már senkit sem.

Idézet: te "rewrite" te szerecsétlen te aztán biztos kurvára tudod hogy melyik lapnál hogy áll a helyzet! :DDD meg biztos és akarok fos magazinkba írkálni csak nem engednek! :DDD nagyon régóta nem engednek mi, mikor írtam én oda, okoska?

Az Ironman magazin a Biotech tulajdona, abban sem kell ilyen ssssssssszarkeverő alak. A következő lapszámban biztosan nem lessssssssssel benne, ahogy a GYM, a Pump and Flex-ben sem, a jelenlegi legmenőbb EXTREMEFIT-ben ssssssssssssssem! Egyenlőre csak a Scitec promoban vagy de csak már egy ideigggggggggggg. Marad a BB-tv, de medddddddig?!?! Elfogy a szponzor, s jha így haladdddddddd mindenki eláll melllllőled, mert vesssssstes beteg ember melllllettt sennnnki nem szeret lenni.

Helló kritikuss, kösz a linket megnéztem Kathi Béci oldalát. Lesz ez még jobb is. A GyM magazin legújabb számát láttad? Ajánlom vedd meg.