12316971501353788406.png
  • kritikuss
    Nem csodálom hogy kikattantál BodyMan. Gondolom Te sem vagy hozzászokva ehhez az alpári stílushoz, amit Drugs Bunny és az az egy-két ember tesz már több napja, csak azért mert valaki/valakik létrehoztak egy másik honlapot a muscleteam. Nem tudnak belenyugodni abba, hogy írva lett egy kritika, amelyben megmertem én és mások kérdezni, és próbáltak kultúrált hangnemben vitatkozni a BB-tv-vel kapcsolatosan. Egy fórum többek között erre is való.

Tudom hogy amit itt leírtál az nem Te vagy!!! Nem szabad lesüllyedni arra a szutyok szintre, mint amiben Drugs Bunny él. Az a két három 14-15 éves sráccal, akik azt hiszik nagy fiúk mert lebuzizhatnak bárkit ezen és más fórumokon nem kell foglalkozni. Akkor nézd majd meg az arcukat, meg a szüliek arcát, amikor a bíróság előtt kell megválaszolni egyes kérdésekre. Akkor vajon ilyen nagy hangú srácok lesznek? Nem mert akkor fogják észrevenni, hogy még Drugs Bunny is eláll mellőlük, mert számára mindenki csak addig kell neki, amíg személyes hasznot húzhat ki belőle.

Az élet Drugs Bunnyt úgy is nagyon meg fogja verni. Lehet látni a soraiból, hogy idegbeteg emberként viselkedik, mert fogynak a szponzorok körülötte. Minden vezető bodybuilder szaksajtóval és médiával már összeveszett. Sőt a hazai IFBB-ét is kikezdte. Részint azzal, ahogy viselkedett a magyar kupán, részint amit a saját fórumán ez ellen tesz. Kíváncsi vagyok a szövetség meddig tűri és mikor lesz olvasható, hogy rágalmazásért, becsületsértésért, stb. beperelik a Bíróságon.

Nagyon úgy érzem, hogy nem sokáig fog tündökölni a testépítők hazai világában.

Azt pedig el sem tudom képzelni, hogy amit Németh Istvánról összehordott, gyalázkodó dolgokat az ne legyen megválaszolva. Meg lehet hogy azokat az állításait is vissza kell majd neki vonnia, és kénytelen lesz Németh Istvántól is bocsánatot kérnie.

Szerintem neki ez lesz a legnagyobb büntetés, mert semmi máshoz nem ért, tehát nem fogja őt alkalmazni senki. A Scitec tulajdonosának is el kellene gondolkodnia, hogy adja-e a nevét egy olyan emberhez, mint Drugs Bunny? Mivel meg lehet, hogy a termékeinek eddigi vásárlói el fognak állni mellőle, és nem ildomos, ha összemossák a nevét egy bukott gyalázkodó ember nevével.

Egy szó mint 100, szerintem maradj meg továbbra is ezen fórumon olyan kultúrált mint eddig szoktál, de kösz hogy kiálltál mellett.

S köszönöm Rewreti-nak is.

Innen üzenem a muscleteam készítőinek ne hátráljanak meg, készítsenek még több jó videot. Hasonlóan színvonalasakat mint eddig tették kezdő és versenyszerű élsporolókról egyaránt.