12316971501353788406.png
  • BodyMan
    FIGYELEM!
    FIGYELEM!
    FIGYELEM!

figyeljetek ti degenerált aygú összement pöcsű köcsögök, a muscleteam a legjobb oldal, kurva jól megcsinálták, nem olyna ratyi szar szutyik mint a boydbuilder!

kapjaok az agyatokhoz ti nyáladzó kis gecirohadékok, a muscleteam et nézzétek ti szerencsétlenek, kurvára röhögök bazeg kééész vagyok, a muscleteam hez mindenki menjen, nem banja meg!

Humma azta hernyotalpas riherongy kurva anyádat te faszgeci, hogy a 8 centis faszodat fogjam be a satupadba, két évig kurogattalak és ez lett belőled? Heterok előtt már meg sem tudod magad védeni és meg sem mersz szólalni???
    akinek nem világos annak leírom:azért mert akkora kis önző paraszt vagy, hogy még aki segít neked, annak az érdekeit is leszarod, mert csak kibaszottul magaddal vagy elfogalva ÉNÉNÉN enyit látsz, azt képzeled neked alanyi jogon jár minden mert te aztán gecinagy ember vagy

te meg sonka húzz vissza anyád picsáján keresztül a rodható gecibe, 15-16 evesen és 60 kg-san mi a fasz ugatc? nézd inkabb te si a muscleteam t! ehhez legyen eszed, ne a homoporono letoltogetésekhez! ha megegyszer a bbtv-t nezed, akkor kiherélllek te kis nyálgombóc! legalább rendesen nyaltál volna ki, kaptál rá egy tucat esélyt! de a hülyegyerek csak sonka marad

te csökkentelméjű hmmmmmm ahoz sincserőd hogy egy-ket sornál többet írj!leesett egyáltalán a szétkurt seggedről a tojáshéj? vigyázz, mert ha nem nézed a muscleteam et 3 kannal úgy megkuratlak, hogy 10 oltéssel kell a picsádat összevarni!
    ja, te kis gecirohadék, és mit vártál amikor le akartalak szopatni? meleg hógolyókat? hüylegyerek, te ksi buzi, hát átoperáltattam magamat

cmdr, te takony pöcs, idegilek kivagyok töletek. hogy még a viagrváa l sem tduotok rendesen megdugni engem, de megbocsatok. latod mekkora ember vagyok? nem szarlak telibe, vedd egy nomrális gesztusnak, de semmi többnek, azok után hogy férgeskedtél meg mittudom en. az idegei m tropák...

nem baj, drogozzunk mi is egy csüppet, talán még nyuszibb leszek, és nysziújságban is lefotoznak, a kurva eletbe, eh

vazze te kurva olvasü úgy kivagyok ezektől a geciládákütl hogy hú. ja meg he. lehet hogy a szkajtek szar okozza, nem tduom, hogy elnőiesedetta hagnoom (vani lyen egyáltalán?) zombi lettem? nem baj de én maradnék a kigyúrt "kategóriánál". No és minimum 100 kg testömege legyen az állatnak. a "kigyúrt" izmok ilyenkor a leglátványosabbak.
    http://kep.tar.hu/..............a képen látható idén itt járt Budapesten egy nemzetközi testépít? versenyen. Ha jól tudom egyiptomi születés?. Készítettek is itt vele egy filmet, mely többek között a Hilton és környékén játszódik. Szerintem ? is szuper!!!