12316971501353788406.png
  • info
    info és a sértett bugeszka, akit frissen vágtak ki a másik fórumról, miután sikeresen hülyét csinált magábó

Még mielőtt Big bear (mac) tovább fűzné a hazugságait már most közlöm soha nem voltam a
    bodybuilder forum tagja, s nem is akartam soha az lenni. Sőt ezek után nem szeretnék tag lenni, már csak azért sem mert amennyiben igazak egyesek felvetései, hogy a megsértett forum tulajok visszaélve az adatlapokkal közzétesznek infokat.

Mac Big bear ha valóban tag voltam a bodybuilder szennylapon, akkor
    én most felhatalmazlak tedd közzé az adatlapomat.
    Persze ha tudod, és mered. Szólj a Bunny nyuszinak (playmate különszám),
    hogy segítsen neked, ő már annyira jártas ebben. Párat már közölt.

Hát meg van a véleményem róluk.

Figyusz haverkám azért felhívnám az ingyenes letölthető BB-tv adásairól a következőket humma elvtárs írta

És mint egy nagytudású valaki még hozzá is teszi flegmán idézem:"Emlékeztek, néhány adás elején ott van az a mondat hogy "..csökkentértelműek számára.. nem ajánlott" . Pont nektek szól lányok!Szóval ennyire tiszteli meg a nézőit, például téged, meg a többit aki veszi a fáradságot és letölti a netről!! Röviden ez van barmok, ingyen ezt kapjátok, ne fikázzatok, ne kritizáljatok, mert szarok a véleményetekre, ha nem tetszik huzzatok innen. Ez példaértékű ember? Erre fel lehet nézni, ennek a szavára adni kell. Magasztaljátok csak, mert megérdemlitek, ha valaki ennyire semmibe vesz téged/titeket mint nézőt és ehhez Te vagy Ti még aszisztátltok is neki?Ha Te ezt a szarházit még ez után is pártolod, akkor már nincs mit tenni!?! Gratulálok hozzá.

Meg vagyok sértve, engem kihagytál a muscleteam honlap állítólagos érdekeltségi
    listájából. Pedig ha hiszed ha nem én pénzelem őket. Most veszek nekik egy újabb
    videokamerát, hogy még több videot tudjanak kászíteni. Mivel én nem vagyok olyan
    pénzeszsák mint mondjuk a BB-tv esetén a Scitec ezért el kell szomorítsalak mivel
    állítólagos érdekeltségben vagyok a muscleteamnél

Ja itt a reklám helye

www.muscleteam.hu

hogy továbbra is pénzes lesz a DVD eladás. (röhejes ilyen agyszüleményt amit ez
    a madárka kitalált??? Röhej.

Még hogy érdekeltség, hé haver te is az vagy netán a BB-tv-nél ha őket ajnározod?!
    Gyerekek holnap szólok a Bengyelnek, hogy a Scitec ne a BB-tv-t szponzorálja, ha nem
    a muscleteamet.

Ugye vetted az adást és most is töltöd a részeket.