12316971501353788406.png
  • big bear
    úgy látom ide menekült az a néhány lelkisérült aki vagy az edzőválaszol, vagy a musclebuilder szintjét nem ütötte meg :D

Derrick és piller11 (Serfőző Tamás mint szponzor, vajon a korára vagy az iq-ra utal a 11?) kezdte a műsort, majd csatlakozott info és a sértett bugeszka, akit frissen vágtak ki a másik fórumról, miután sikeresen hülyét csinált magából.
    Súlycsoportok nem csak fizikai értelemben vannak, hanem szellemi képességet tekintve is, ti könnyűnek találtattatok

Na srácok kivele,melyikőtöknek van érdekeltsége a muscleteam oldalon? Info? Derrick?
    nagyon nyomjátok azt az oldalt, pedig elég gyengusz, a videók jók lennének de fizetősek, vajon közültek hányan rendeltek már dvd-t tölük? Vagy csak pofa nagy?
    Döbbenet a bb.tv fikázása, ami egy ingyenes műsor, csak lehetőség a dvd vásárlás, nem egy kategória sem a két oldal, sem a két műsor.
    Én örülök ha minél több ilyen website van, de nem lesznek életképesek ehhez nem kell jósnak lenni.

Annak a résznek a mondanivalója, amiben a Szántai Dóri szerepel több ezer embernek átjött, csak ennek a néhány embernek nem, akkor kiben van a hiba?

Pist: azért ne feledd, hogy a bb.tv-nek köszönheted,hogy több ezren megismertek, akik előtte nem is hallottak rólad.
    Sok sikert neked a profi világban, értelmes embernek tartalak, aki rendkívül kultúrált választ adott, de viszont szerintem nem csak az én fülem bántja ez az "engem már nem érdekel Magyarország" szöveg, hisz ebben az is benne van, hogy a magyar drukker sem érdekel.