12316971501353788406.png
  • Steve Namat
    Kóros személyiségzavar = drugsbunnycus hungaricus.

Ez kb. olyan mintha én azt írnám egy fórumon (nem odamennék hozzá személyesen) a Michael Schumacherről hogy szerintem szarul vezeti a versenyautót...

Most szólok, hogy ha összefutunk egy tavaszi versenyen személyesen is gyere nyugodtan oda ha bármilyen jellegű problémád van. Ne mosolyogj kedvesen a képembe és gyorsan elhúzz mint a tavalyi Superbodyn. Mert látom ez neten, SMS-ben jól megy...de se telefonon, se élőben nem kamatoztattad még. Ha meg nincs értelme beszélnünk...akkor leírni minek? Mert így egyszerűbb és próbálsz azáltal fontosabbnak tűnni, hogy mindig lehordod egy nálad ( most konkrétan testépítéseben) sokkal fontosabb ex-haverodat...? Jóba Elek, Kormány Misi, Németh Pisti...

Nem értelek. Jópár dolog közös bennünk...egy fontos dolog viszont nem.

Minketten:

-a testépítésben vagyunk érdekeltek
    -sikeresen csináljuk a saját munkánkat
    -(mindkettőnkben van) egy jó adag egoizmus (ez az én munkámhoz szükséges is, a tiédhez szükségtelen)
    -utáljuk a másikunk stílusát
    Valamint egyikünknek sincs semmi köze a másikunk munkájához, az életéhez/személyiségéhez meg főleg nem

Még lehet, hogy lehetne találni pár közös vonást.

És mi az amiben 180 fokkal különbözünk?

Én soha semmivel nem bántottalak meg, nem tettem neked keresztbe, nem indítványoztam vitát, nem szóltam bele a dolgaidba...

Viszont nekem az eddigi 5 éves versenyzői pályafutásom alatt magasan Te tettél nekem a legtöbb rosszat, Te engedted meg magadnak a leglenézőbb hangnemet, Te voltál rendszeresen azon, hogy hogyan tehetnél keresztbe, hogyan alakíthatnál ki rólam rosszabb képet. Megjegyzem egyértelmű, hogy itt nem az a lényeg, hogy rólam rosszabb kép alakuljon ki, hanem hogy rólad JOBB! De kérdem, miért kellek én a képbe? Oldd meg ezt máshogy! Például a jövőbeli versenyszervezéssel. Mert ha párak szemében ezekkel az írásaiddal nem is égeted le magadat (mert annyira vakok szegények)...akkor is van egy baj (sztem). Amikor elolvasom a hozzászólásaidat néha még derülök is rajtuk a stílus miatt, csak nekem ilyenkor mindig egy kb. 17 éves lázadó kamasz jelenik meg előttem szerzőként, aki fel akarja hívni magára a figyelmet és tele van bizonyítási vággyal, feszültségekkel. A lényeg: ilyen egy 33 éves férfi stílusa?! És ilyen témákkal múlatja az idejét? OK, ez csak az én meglátásom...

Meg leszarsz engem...mi ez a stílus már megint? Tettem én ellened bármi rosszat is valaha, hogy le kelljen szarnod engem? Akkor erre meg hadd reagáljak egy idézettel: "Leszarni lehet, de felszarni nem..." Béna beszólás volt? Sztem igen... Úgyhogy most olvasd át a hozzászólásaidat és látni fogod, hogy hemzsegnek benne a hasonló dedós beszólások. Na mindegy.

A LÉNYEG:

Én azon a véleményen vagyok, hogy vmikor a közeljövőben találkozzunk személyesen, üljünk le és szóban zárjuk le ezt a pocskondiázást. 100%-ig megyőződésem hogy legbelül annyira vagy Te drugsbunny mint mondjuk Carlo Pedersoli Bud Spencer.

Tisztában vagyok vele, hogy neked ez a stílus hozta meg a magad sikerét a saját életedben...és ezt tényt most nem fogom véleményezni. DE nem velem szemben kellene ezt gyakorolnod. Csináld a saját fórumodon, a saját rovatodban, a saját weblapodon, a BBTV-ben...olyan emberekkel szemben akik megérdemlik, hogy ilyen módon állj hozzájuk.

Szóval ha ez neked így megfelel és nem érzed a helytelenségét a dolgaidnak velem szemben, így Te magabiztosabban fekszel le esténként és neked erre szükséged van az egód táplálása miatt...akkor folytasd.

Ha meg egyszer véletlenül otthon felejted bunny álarcodat...akkor várlak egy kötetlen beszélgetésre. Hozhatod a Tozót, a Danit, a Vöröst, a Bengyelt, a Kovács Imit...és akkor majd kiderül, hogy kinek van nagyobb baja:

Nekünk egymással (nekem velük/nekik velem)?

vagy

Neked önmagaddal?

Nem kell itt válaszolnod a meetingre ha éppen bunny maszkban vagy:

[email protected]

Csak ne komolytalankodd el! Légy 33 éves férfi!

(És most kurvajó érzés, hogy normális hangnemben válaszoltam NEKED. Sztem próbáld ki Te is. Hátha bejön a feeling).

Bye!