12316971501353788406.png
  • dbunny
    kritikus, neked tök jó, hátra sem kell fordulnod hogy láss egy segget, elég ha belenézel a tükörbe!

lassan írom,bár nem érdekel, hogy megérted- e nyilván, nem lásd fent! de akik itt olvasnak, azoknak adok egy kontrasztot hogy jobban tudjanak röhögni rajtad:

szóval: a bbtv a VALÓSÁGOT mutatja be. nem illúziót idiótáknak, meg ikea katalógust! a szántai dóri pontosan attól lesz NAGYOBB sportoló, ilyen körülények ellenére, INNEN világbajnok tudott lenni, nem aranykanállal a szájában született és kiválóan mutatja az akaraterő jelentőségét a nagyseggű idiótáknak, akik azt képzelik hogy anyuciapuci által eltartva két műkörmös közütt edzegetve lesz valaki fitnesz bajnok.
    értelmes emberek szemében a szántai dóri nem lealacsonyodott, hanem nagyott nőtt, igazi példakép lett!

majdnem úgy mint steve namat - már le se merem a nevét írni magyarul junóvátámszéjin - mert ő már amerikai sztár, akit ugyan anyu és apu tart el meg a pintér feri pénzeli, dolgozni tán egy éve dogozik hétvégenként egy diszkóban, amit a feri szerzett neki - ez sima színpadod pózolgatás - de ő igazi hiteles pédakép azzal hogy dolgozó embereket szaroz le, mert ugyan a látszat azt mutatja hogy a legnagyképűbb versenyző az országban, a valóság ettől egy cseppet sem különbözik!

steve namat húú, de durvba mekkora sztár lett amerikában, most már lehet csupa nagybetűvel fogom írni nevét, lehet még a kiskegyedbe és a sztori, de főleg a SZTÁR magazinba is meghívták!

kaphatok autogramot?

amugy a pistit szeritem a paramount pictures is felkérte, hogy mondja már meg nekik hogy kell világítani mert úgy látszik ebben is igen nagy szakértő újabban! vagy lehet csak az arca kellett derítőnek, mert méretbe egy elég nagy derítő kijön belőle?

ja pisti szerintem üzleti zseni is vagy, utánzat ebben a műfajban nincs, bár talán a szponzorod kis reklámújságja az lehet, de jogilag licenszek meg kiadói jogok vannak, találd ki, kié az MD jog európára?

képzeld pisti, másokat is fotózgatnak ám, nem csak téged, sőt mással is előfordul hogy x emberbél ingyen lakik pár napig, beleférnek ezek ott a költségvetésbe! nem látom át, mitől vagy te valaki, ettől te csak egy vagy a sok közül!

nem is kéne neki ilxen szar bb.tv-be szerepelni, az MD tv volt király, hátul a kukáknál a furgon mögött pózolva a várakozó modellcsajok mellett, miközben ment át a képen a kóbor macska! komolyan vettek, az a lényeg! ;)

(mondjuk tóth dnait biztos nem fotózgatnák nyilván, mert ő marhaszar, igaz nm megy amerikába mert egy kcisit szerényebb, bizonyítana előbb)

mellékesen szép hangosan megköszönted a pintér ferinek!

vagy mégse szedte le a felniket a kocsijáról, hogy rád költse, ahogy te képzelted?

bizony le volt zsírozva a következő válledzés, amikor pistikének elszakadt az arca a fórumon. igaz nem hívott vissza, de nehéz lett volna miután nekem nem volt miért hívnom, mivel a kis parazst az ÉN fórumomom kedzett el ugatni az én szponzoromról hazugságokat, meg persze ott sajnáltatta magát szegény elnyomott psitike, akivel mindki kibaszott és ezek a geci promoterek kibaszásból nem csináltak profi versenyt miatta!

végülis a geci szponzora alig 2 millát adott neki temrékben! a szemetek!

sajnos pitike, a bb.tv 6 azért vezet a letöltésekben mert a "zsolti" benne volt. az előző két egyedüli németh pistis részt FELE annyian töltötték le. alap logika, ugye ez még megy?

amugy úgy látom a számokkal bajban vagy. bár ráfoghatjuk ezt a kissé csúsztatós memóriáűdra. a nyalós dumád még megvan, bedigizzem?

a scitec azért vonta meg pistike támogatását mert a megyezésükkel ellenetében az egyik kereskedelmi partnerük üzletét rontva eladogatta a termékeket. amikor rászóltak, még neki áltt feljebb, majd úgy gondolta hogy ő akkora ember hogy előadhatja a szpomnzor cég első emberének hogy ő ki ismer el a cégben, sőt a "te nem dumálj én vagyok a magyar bajnok" is szerinte reális érv - ezt teszi amegájultság.

pistike amugy is szereti mondogatnai hogy ő kit ismer el. nagyjából senkit, az összes testépítő szar, milyen vébé lehetet amit a scorus bernát meg tudott nyerni, a pokróczos gyuri szar, a kocsis csaba szar, a vele ellentébne igen intelligens és jó fej, de szerény vörös zoli is szar (EEEEZ a sztávendég?) - mondjuk ő azért száraz volt, nem 89 kiló x kilo vizzel, ami messze van a száraz 95től ja már kekeckedünk) miközben a tozóval és a danival nem lenne érdekes színparda állni, nyissuk ki a szemünket!

csak bizonytani nem sikerült, valahogy nem sikerült senkit megverni!

ja, amugy pistike, amikor a szponzorod dolgoztat, amkkor az lehet nem szponzoráció, de szerinten te akkor se veszed észre ha átbasznak hogy ha táblán mutogatják az orrod előtt.

kaptál repülőjegyet? húha!
    te leszel az amerikai elnök?

sajnos senki nemtud pistikéről semmit. csak azt tudják ammit az előző "szar" szponzora bereklámozott. de az igazat nem.

mellékesen én nem vergődnék arra a profi kártyára. ez már 2004 ban az abszolút magyar bajnoki címért járt- effektíve megvolt már. ennyiből igen sok embernek lehetne. de ezen felül bizonyítani, megverni ezeke szar versnezpket nem sikerült.
    vb-t nyerni nem sikerült. egy magyar bajnoki cím 3 potenciális ellenfél legyőzésével meg egy fosverseny nem nagy cucc.

mellesleg külfödön is jól bevált techika hogy elmennek egy amerikai megyei bajnokságra majd vergődnek hogy amerikai bajnokok.

de a NABBA VB az szar!

mondjuk ezzel a kondícióval egy tozó ellen megnéztem volna, vagy a tóth dani ellen, 89 kilósan vizesen. mindenestre a tozónak is vanprof kártáyja, remélem összekerültök!

nyissátok ki a szemeteket! ilyen hátat még nem látott az ország!
    http://drugsbunny.uw.hu/danipisti.jpg

igaz a pisti csak egy szar csornai versenyt nyert meg és még csak nem is hozt a formát lévén hogy a vb-t már bukta, de össze lehet hasonlítani az amerikai bajnokkal!

te nem szólsz be senkinek pistike. csak ugy faszán a háta mögött, de azt aztán mindenkiről, akárcsak az új "barátod!" meg kiröhögöd a versenyzőket a nézőttérről, és egyáltaléán nem a fehér bölémyekről beszélek. mert te akkora sztár vagy, sőt isten, te mondod ki az ítéletet mindenkire!

a profi világ igen féreg világ. de ne izguljatok lányok, nem lesz ebből olimpia!

ja amugy pisit,m siméán elhiszem hogy vai fél millával szponzorálnak! :DDDDD

az a cég amelyik egy proitent ad kategóriánként de ezért becsomagoltaja a molinójával a művházat! :DDDD

de ebbe nem is megyek bele mert nem ismerema körülényimdet és ehhez képest le is szarom. tőlem szponzorálhatnak egy milliárddal is. ettől nem lesz jellemed! ezért nem lesz belőled senki, akkor se lenne ha te lennél a mr.olimpia!

bodysegg, nagy személyesenbeszólócsávó, nem látom a nevedet még mindig, melyik híres versenyző vagy?