-
Steve Namat #5420 Szia!
Köszönöm a gratulációt! Nos, az egyik körből hála istennek kikerültem...és bekerültem egy másik körbe ahol vége rákerültem azokra a sínekre amik ugyan hosszú úton, éles kanyarokkal, hegyekkel és völgyekkel tarkítva...de el fognak vinni a célomig!
Úgyhogy majd ha van időd nézelődj itt is a fórumon (Bulletin Board) és keress rá az én nevemre is:
www.milossarcev.com
Nos, 2004 ősszel 81 kg voltam a Magyar Bajnokságon, a 2006-os californiai Border States-en pedig pont befértem a 200 font alatti kategóriába. Tehát kb. 89.5 - 91 kg között lehettem. Így hoztam az ígért 9-10 kg pluszt...igaz, sztem 1.5-2 kilóval könnyebbnek kellett volna lennem. A 100 kg feletti profi debütálást ma már másképp látom...sőt, sztem lehet hogy soha nem lesz 100 kg felett a versenysúlyom, ha az az arányosságom rovására menne. Milos szerint is 95 és 105 között fogom majd megtalálni egyszer a nyerő kombinációt. Ami a 170 centimhez elég is lesz szerintem. Shawn Ray-nek 96 kg volt a csúcsversenysúlya...
Tóth Zoli profi kártya kérelméről nem tudtam annak idején...egymástól teljesen függetlenül intéztük a dolgot. Valószínű, hogy a jövőben még össze fogunk találkozni pár profi színpadon...de véleményem szerint lesz jópár versenyző akik miatt fájhat majd a fejem, tehát nem a Zolival fogok foglalkozni.
A honlapom a nyár folyamán elkészül, hogy mire kiutazok ősszel az USA-ba addigra tuti kész legyen. A cikksorozat a bodybuilderen nem fog folytatódni, de majd elképzelhető, hogy egy másik oldalon igen (nem a weblapomon...).
Nagyon jó példát említettél a végén, mert valóban Ronnie Coleman-é mellett, Jay Cutler története a legmotiválóbb a modern kori bodybuildingben és szerintem rengeteg feltörekvő versenyzőnek ad erőt ennek a két nagyszerű sportolónak a sikertörténete.