12316971501353788406.png
  • rino7
    Kevdes Steve Namat!

Hát én nem szeretnék belefolyni az itteni vitákba mert azt gondolom, hogy nevetséges, viszont hozzád lenne pár kérdésem mert nagyra tartalak és mivel kikerültél azokból a bizonyos körökből nem igazán lehet rólad tudni semmit!

Ha gondolod és van időd akkor megköszönöm ha válaszolsz!
    Szóval először is gratulálok a fejlődésedhez mert szerintem lenyűgöző... hány kg is voltál végül összel? Az extremefitben azt olvastam hgy olyan 90-95 közöttire tervezed de nem tudom hogy végül mennyi lett, bár így a képet elnézve úgy tünik hogy ezt simán teljesítetted. :)
    Ja még egyszer azt is olvastam hogy 100 kg alatt nem akarsz profiként szinpadra lépni.. ezt még mindig tartod?
    Mit szólsz ahhoz hogy a Tóth Zolinak is sikerült profi kártyát kapni? Lehet hogy a jövőben is folytatódik a "párharcotok"? :)

Még annyi lenne hogy nem fogsz honlapot készíteni? Mert mintha erről is olvastam volna régebben. Sajnálom hogy mellőznek téged a hazai oldalakon mert például abból a cikksorozatból ami a builderen jelent meg én személy szerint sokat tanultam és tök motiváló is volt (pl. ha lenne oldalad akkor ezt ott folytathatnád...:) de ez nem célzás volt :))

Na nem zargatlak tovább, csak még egyszer sok sikert és ha jól emlékszem
    az az ember aki szintén 23 évesen lett profi az most mr .o. szóval szerintem jó uton haladsz bár ezt Te biztos tudod...