12316971501353788406.png
  • FtranX
    djemba,

igen szedtem kreatint, nem is egyszer és tapasztaltam is az általad leírt jelenséget, hogy az izmok "bedagadnak" definiáltságuk csökken (nálam semmilyen problémát nem okozott , azért nem jöttem rá, hogy mire gondolsz). Én ezt inkább pozitív jelenségnek tartottam, hiszen ez adja a kreatin lényegét: megnöveli az izomsejtek víztartalmát, aminek következtében nő az izom teljesítőképessége (azt nem tom hogyan). Nem vettem észre, hogy több bemelegítésre lenne szükségem, vagy hogy számottevően merevebb lennék, de hát különmbözőek vagyunk.

Az, hogy valaki milyen alkat, az meg egyértelmüen az egyéni adottságoktól függ. A régi edzőtársammal akivel 3 évig jártam edzeni, ugyan úgy edzettünk, szinte ugyan azt ettünk(ugyan azt vettük), mégis teljesen különbözik az alkatunk: én elég jól definiált izomzattal rendelkezem, vagyis szálkás vagyok, ő viszont egy tipikus "egybegyerek". Nem kifejezetten zsíros, hanem olyan favágó alkat.
    És amit már egyszer kifejtettem itt a topicban: Eszem ágában sincs "egybegyerek" lenni, soha nem is tetszettek. Olyanból 1000+1 szaladgál az utcán. Viszont olyanból aki amellett, hogy nagy darab, még szálkás is, na olyanból már nem sok. Hát az én célom ez, hogy ilyen legyek.