12316971501353788406.png
  • djemba-djemba
    ftranx! szedtél már kreatint? én már szedtem és nem leveseskanállal nyeltem...mindent jól szedtem be és megfelelő mannyiségű vizet ittam, de 2 napra rá már merevebb voltam a kelleténél!!! lehet, hogy bennem van a hiba...egyik spanom, aki jelenleg az USÁ-ban tanul ugyancsak szedett kreatint, és nála ugyanez játszódott le, mint nálam...egyszerűen megkeményednek tőle az izmaid...a srác jelenleg a leggyorsabb sprinter Magyarországon a bátyjaNémeth Roland) és Dobos után!!! neki az apja állította be a szedését és mégis így jött ki nála...ilyenkor igenis vigyáznod kell, mert több bemelegítésre van szükséged ahhoz, hogy biztonságosan tudjál eddzeni!!! na mind1...nálunk ez így adta ki...ez van!!! egyszer szedtem fehérjét és 6 kilót dobott...csak nekem az a testalkat nem jön be...a kemény 176 cm-es magasságommal 81 kiló voltam...az sok...nem voltam zsíros, mert szerencsére nem tudok elhízni, de kicsit olyan "egybeizmaim voltak"...biztos értitek...azóta átálkltam egy másfajat edzésre és sokkal szebb izmaim vannak!!! na ezért nem jön be nekem a fehérje...azt megértem viszont, hogy másnak bejön...vki azt szereti, ha nagyobb darab, vki azt, ha szálkásabb...egyszerűen nekem nem jön be a nagytest(relatív ez is)!!! ízlések és pofonok!!! abban mgegyezünk viszont, hogy nagyon jó dolog a gyúrás...jobb mintha trendi nőalkatú csapzott hajú lenne az ember!!! hát nem :)))
    peace