12316971501353788406.png
  • derrick
    jazzy "Alapvető gondok vannak. Ajánlással nem gond, a gond azzal van, hogy FELEJTSD EL AZ ÖSSZES TÖBBIT."

Dumcsi haver :))) Ugyan is egy reklámot meg lehet így is meg úgy is fogalmazni. Valószínüleg én nagyon jól fogalmaztam meg, mert még te is felfigyeltél rá, tehát amit egy reklámnak tudnia kell az hogy odafigyeljenek rá még azok is akik a WC-én ülnek és a dolgukat befejezetlenül hagyva hanyatt-homlok menekülve rohannak ne hogy lemaradjanak valamiről. Szőval elérte a hatását, még akkor is ha személy szerint Te utálhatsz engemet, de ez nem gond kibírom

jazzy "ritikuss egy paraszt volt, ő fikázott mindenkit. Egyébként ha valamit 3x-4x másol/ír be, akkor azt feltételezi, hogy nem értettem meg elsőre , ergo úgy fogom érezni, hogy hülyének tart, és ezt nem szeretjük."

Tudtommal kedves tiszteletre méltó fórumozós, :)))
    "kritikuss" nagyon érthetően megírta, miért is tedte közzé a szavazós honlapot, az hogy te ezt nem tudod felfogni pici kis agyaddal az egy kellemetlen dolog lehet a számodra. Én például újonc létemre vettem a fáradságot, és legörgettem és visszalapoztam pár oldalt ebben a TOPIC_ban (ugye jól írtam le) :))), de vannak olyan srácok akik újak és nem teszik ezt meg és csak irogatnak. Egyébként ha bekapcsolod bármely televízót, vagy rádiót, akkor nap mint nap ugyan azokkal a reklámokkal találkozhatsz, ergo akkor mindenki aki ezeket nézi és hallgatja akkor hüyének van tartva??? Nem, ezt nem így kell felfogni, de ha te ragaszkodsz a saját elméletedhez, hát az a te kis hibád, élj vele együtt.

Ja hogy el ne felejtsem "jazzy" hát ha nem tudsz róla, kritikuss-tól (ha megengedi) csak egy pillantra ellopom a szövegét neked is a figyelmedbe ajánlom hátha még nem olvastad, vagy nem láttad volna, gyorsan kattints alant a linkre, mert sok mindenről lemaradsz, de csak akkor ha elmúltál 18 éves, mivel felnőtt tartalom :))))) HÁT EZ TÉNYLEG JÓ POFA VOLT:)))))