-
a kritikuss-al nem az volt a gond, hogy másik oldalról linkelt be valamit te ész! olvasd már vissza, hogy mit írtam neki elsőre! azt érdekes módon elfelejtetted. ha nem vagy képes felfogni, hogy mi volt ott a gondom vele(meg "teljesen véletlen" módon jónéhány embernek még az egész fórumon) akkor sok sikert neked az élethez. mert ha te így szelektálva olvasol akkor lesz gondod bőven.
év testépítőjén nem volt ott senki? hmm. akkor én is csak álmodtam meg a Jazzy is hogy ott voltunk? talán jobban tudom, hogy mennyi ember volt ott mint te egy videó alapján. de különben is mit számít ez? jó volt a hangulat, mert nem volt ennyi diszleksziás okostojás. azért beszéltem erről, mert megérte elmenni. legalábbis nekem, de amint láttam nem voltam ezzel egyedül.
besz@rás! hogy jössz te ahhoz, hogy kérdőre vonj engem, hogy miért nem voltak ők ott? ezt komolyan gondolod? hogy ki volt ott és ki nem ahhoz nekem mi közöm? áruld már el! szted én szerveztem és megmondtam a Pistiéknek, hogy ti nem jöhettek?
hogy mi a gondom a felügyelő hsz-eivel (csökkent értelműek kedvéért: nem a derrick-el van gondom, hisz nem is ismerem)azt már leírtam. nem fogok kisregényt írni még a te kedvedért sem.
az esetleg eszedbe sem jutott hogy azért "nyomatom" a bodybuildert, mert azt ismerem a legjobban?
mindenesetre örülök, hogy olyan ember dumál aki eddig oly sokat segített a kezdőknek itt!