12316971501353788406.png
  • 0Fritz
    #33466
    Valahol elég ha valamelyik egyesület (több helyen a terem saját egyesülete, jellemzően az erőemelés szövetségen belül) ad neked versenyengedély-kérőlapot, éves tagságit. Amint benne vagy a rendszerben, akkor a HUNPOWER - Versenyengedély APP-on is viheted magaddal a telefonodon.

    Máshol szerveznek sportorvosi vizsgálatot is (olyan nehezen teljesíthető, mint a tagsági lap kitöltése), hogy teljesen le legyenek fedve jogilag:
    "Kedves Sporttársunk,
    bár a Magyar Erőemelő Szövetség továbbra sem kér sportorvosi vizsgálatot a versenyengedély kiállításához - annak meglétét csak a versenyeken való részvételhez követeli meg - az Országos Rendőrfőkapitányság híroldalakon megjelent közleménye szerint az edzőtermek látogatásához szükséges versenyengedély csak a sportorvosi igazolással együtt érvényes és annak meglétét ellenőrizhetik is.
    Tekintve, hogy egyesületünk eddig is betartott minden védelmi jogszabályt és a jövőben is ennek megfelelően kívánunk eljárni, az ORFK állásfoglalása alapján a xy edzőterem látogatásához xy.-tól a versenyengedély mellé érvényes sportorvosi engedélyt is kérni fogunk, annak hiányában sajnos nem tudunk beengedni. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a jelen járványügyi helyzetben nagyon nehéz megoldani a sportorvosi vizsgálatot, ezért kizárólag az edzőtermünk aktív tagjai részére sportorvosi vizsgálatot szerveztünk."

    A victory fitness pl. ezt küldte hírlevélben: https://drive.google.com/drive/folders/1oKVL59Hk52Zka5HpiQA9qWksDgc4-O5N

    Szerintem idővel mindenki kérni fogja az orvosit is.