• CSOCSO
  #11
  hm..te olyan hülye vagy vazzeg hogy anyád ha tutta vlna hogy iyen hülye leszel meg sem szült volna!
  még mindig nem érted mi a lényeg mi? pl hogy a namco aki csinálja a tekkent meg hasonlo nagyon cool arcade gamekat már a GC re is gyártani fog és még sok hasonló nagy psxes gyártó is..de nem mondom el hogy miért fognak ezentúl gyártani rá ha nem értetted meg akkor hülyébb vagy mint gondoltam....légyszives olvasd el azt a forumot utánna magyarázzál!!!
  A DC re is miket mondtak? az isten ő a király jobban megéri mint a ps2-t venni az szar az drága meg hasonlok...és most mi lett a hülye dc vel? hehh befucsolt!én persze röhögtem rajta mivel a sok hülye segás mondta vége a nintendonak ő már halott.....hm valahogy mégis 3szor annyi ideig birta mint a dc!!!
  a playstationról anynit hogy még kint sics mindenhol de már a 3. ról beszélnek valahogy ájöttek hogy talán nem fog sokáig élni vagy valyon mé? he? szerinted az nekik megéri hogy megin milliárdokért a szerződések+az alkatrészek+fejlesztések meg ilyenek???
  nem hinném hogy megéri meg az a barom aki 2-3 évente kibasz a gépre 200 rugot..és a régi gépet meg dobbhatja ki...a nintendon nem is jácccom olyan sokat utoljára tavaly nyultam hozzá!!!!az is a perfect dark volt arrol meg annyit hogy ha apsx en lenne akkor ti összetehetnétek a kezeteket!!egy olyan fps-t mondjatok ami jo a psx en!!!!medal of honor vagy mi? hehh az nevetségesen szar játék vagy talán a james bond uj buzisága ? az nintendon is van és szebb és jobb a joy is sokkal kézrefekvöbb..de mind1 ne a régi generációról dumáljunk hanem az ujról..mit lehet tudni???
  Azt hogy erősebb mint a fekete (hulla) doboz....
  mostmár erre a platformra is fognak olyan gamezek jönni mint a ps2 re...
  mind..ja te a pikácsuval gyüsz? akkor én most jöjjek a t larátokkal? hehh gusztustalan szar az irányitás és egyáltalán nem köt lée a gusztustalan hatalmas kockák amik ott a képernyőn vannak..meg ot van a bandicoot...hehh vagy 1 nap alatt végig viszem az egyetlen és a legjobb gamez ami a psxen van az a metal gear solid...az is csak azért van a psx en mert a n64 kazijára nem fért volna fel...
  lapozz fel egy két régi ujságot!!benne van hatalmas times new roman betűtipussal hogy:
  1 millio eladott ps2 ből a felét bvissa kellett vinni mert hibásak voltak a dvd lejáccok meg hasonlok..erről ennyit..és most is 2szeres erővel gyártják a chipeket meg a többi szart igy a romlás esélye is megnőtt..