BUG és Hátsókapuk operációs rendszerekben.
-
Gab #34 Újabb BUG -ra akartam ( szintén minden jog fenntartva, 2001 by Gab ):
Outlook -ba 4 hotmail -es fiókot helyeztem el és kettő fiókhoz az Outlook -on belül adtam meg az aláírást. Ezek után kértem egy küldés/fogadás -t és az 1ik beérkező levelet még az összes fiók lekérdezése előtt megnyitottam A fiókban lévő levélre válaszolni próbáltam: az általános, alapfiók szövegét szerkesztette alá az Outlook és a homokóra effektus bejátszott... sokáig.. és nem is akart semmit csinálni, ezért bezártam a melegindítás gombokkal. Újból indítottam az Outlook -ot és az előbbi tevékenységemet újra lejátszottam: nem fogadta le a hotmail honlap ( HTTP ) a jelszavam... akkor mondom bezár, de: Hibákat generált az egész és az Explorerem ment rá ( az Internet Explorer ablakok is ) => tapasztalt Windows használóként tudtam, hogy két megoldás még van a megmentésre ( az 1ik az innen indítható explorer.exe lett volna, ha IE nem hal meg ), ebből az 1ik lehetőség win2k alatt:
Ctrl+Alt+Del és újra elindítottam az Explorer.exe fájlt: így már minden rendbejött.
A későbbiekben megpróbáltam a hotmailen ( MSN Messengerben ráklikkeltem az új levélre ) és az Outlook ( ismét küldés/fogadá ) -on keresztül ismét belépni: az üzenet szerint valamilyen probléma történt és nem tudok belépni ( hotmail oldal ) valamint nem kérdezhetem le a fiókomat az Outlook szerint ( szintén hiba ).
Ezek után szimplán betöltöttem a hotmail.com oldalt és onnan sikerült a belépésem: az Outlook is helyreált ettől.
Ennyi volt a sztorim. Alább a képet láthatjátok az Explorer -es kiírásból ->