BUG és Hátsókapuk operációs rendszerekben.
-
Gab #19 Baszki'.. BOCS.. de akkor is QRVANAGY Baszki: tulajdonképpen ezeknek a szavaknak nincs jelentésük, így mndhatom őket ;-)... B-I... B-(...
Most inkább arról, hogy mi történt velem:
- szépen netezgetek, töltögetek, ZoneAlarm ( aminek eddig csak két BUG -ja van ) figyelget.. és mi történik: a kapcsolatom megszakad ( mondod jó, másnak is szokott.. ).. ám:
* nem tudok újra csatlakozni a netre;
* "állítólag" a Rendszergazda letílotta még az Internetes beállításokat is -> próbálok csatlkozni -> semmi, erre =>
a, meg akarom nézni a Beállításokat: nem engedi;
b, Internet Explorer 5.5+SP1 felett Nézném a Tulajdonságokat: ezt sem;
c, Internet Explorer alatt nézném az Internetes Beállításokat : ismét...
Banyek.. most akkor mi van??? Én semmit nem babráltam, káros progit meg nem indítottam el.
Ehh.. na jó.. hirtelen egy ötlet: újraindítom és akkor talán valamicskét moderálódnak a privilégiumok ( kijelentkezés ne jött be ) = helyzet változatlan.
Belépek, mint Rendszergazda: hehe, hát ez sikerült. Akkor lássuk az IE -t -> Tulajdonságok ->.. mi az ördög? Alap címnek ez volt beírva:
http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&clcid=0x040e&pver=5.0&ar=home
E mi'??? Szerénynek néz ki.. Már meg sem lepődtem, hogy az Internetes Beállítások elszáltak ;-). A problémát némi telepítéssel lekezeltem, közben kaptam némi hasznos információt és kikerültem a Microsoft bejelentkezést, valamint blokkoltam is ezt a kis drágát meg a többi utána lévőt:
+ Generic Host Proces for Win 32 Services
+ WIN32SL
+ Internet Information Services
-> lévén nincs rájuk szükség most :-) / bár későb..hm.. /.
* megint beállítottam az alap beállításomat, a Microsoft -os Protokoll -t is kiszedtem és nem kezdtem el beszélni mindenfélét, mikor ez is kiderült -> elvileg Mo .-n hív a szám valamit, erre jobban megnézve holmi USA szám, sok szép 0 -val, íme: 206000000000000, ahol a 206 a körzet az USA -ban. Az "elvi" referer szám pedig ugye holmi helyi szám lenne... => ezek szerint az on-line ellenőrzést már igencsak elkezdték ( na persze ez eddig is gyanítható volt, csak nem találtam rá semmit ). Amúgy itt van hozzá a user ( gondolom jelszó ua. ), mert lévén a fenti szám egy szerveré kell, hogy legyen: icw5@gn.microsoft.com
Szeretném, ha valaki az általam megadott URL-t betenné kezdőlapjának, én nem merem. Azonban kiváncsi vagyok az eredményre, thanx.
Még valami: mivel a Rendszergazda -nak nevezett egyén "elvileg" ( hehe.. ) letíltotta a vinyókat is ( gondolom tudod mi a megosztás ), ezért zsúfolt kis adatok jöttek ki újraindításnál ( rögtön egy F8 és Ctrl+Alt+Del jutott eszembe.. ).