BUG és Hátsókapuk operációs rendszerekben.
  • Borg
    RAM probléma. Én ugyanezen okbol vágtam már ki vagy 2-3 tipusu ramot a gépemböl. Elöször azt hittem ,hogy (az eddig 1éve tökéletesen müködö ME-m) a tuning miatt fagy, 120FSB, de kissá ideg lettem mikor alaporajelen is nekiállt ugyanugy fagyni, kivágtam tehát sorba mindent a gépböl, vajon melyik a bünös. Hát a RAM volt, méghozzá a márkás néven (persze ezeknek a az esetleges dobozon kivül közük nincs a márkáshoz) eladogatott arestech, m'tek, és mág pár noname ram is. Most egy db Princeton, és egy USA márkáju PC133as ram megy 120FSBn, minden fagyi nélkül, ahogy elötte is ment a rencer. FEltettem ugyan a whistlert is az X. particiomra, és ez néha fagy, de természetesen ez betudhato a béta mivoltának.
    Tehát (hacsak nem a VIA sux alaplapod miatt) szerintem a ramod a ludas. Tesztprogi nekem sem ir ki hibat ra, de próbáld ki pl, hogy lefuttatsz egy 3d igényes progit, és után aa NU2K1 ram tesztjét, nekem abban utána több modul is hibázott.
    Bár V3on nem hinném hogy szerencsés, de a legkirájabb teszt ha a 3dmarx2000 1.1ben a nagyobb texture rendering tesztet futtatsz mint a kártyád ramja. Nekem tehát 32megás kártyával 64megán lefut (AGP aperture 128min) és ugy széjjelfagyott minden szar ram modulon mint annak a rendje.

Visszatérve a Whsitlerre van néhány bugi, de alapjában véve már most magasan veri az összes többi M$ rencert. Win2knál jóval gyorsabb, és minden fut rajta, a MEnél meg jóval stabilabb (értem ezalatt kevésbé érzékeny a lama userre, mert alapbol a ME is stabil volt nekem).

Remélem segitettem.