THUNDERBIRD TUNING?!?
  • kowajano
    #95
    legfrissebb hírek szerint az első 2GHz-es órajellel működő AMD Athlon processzor 2002 második negyedéve előtt nem fog megjelenni.

    Az egyik dán weboldalon jelentek meg az AMD, egyelőre még meg nem erősített tervei. Ezek szerint a harmadik negyedévben kerülnek piacra az 1.5 és az 1.53GHz-es Athlon processzorok, míg az 1.6GHz-es változat csak a negyedik negyedévben jelenhet meg. Az AMD várhatóan a jövő év elején fogja bemutatni az 1.73GHz-es Athlon CPU-ját.

    A dán oldalon közzétett információk szerint a Duron (Morgan) processzorok a következő negyedévben fognak megjelenni. A kezdeti órajelük 950MHz és 1GHz lesz. A negyedik negyedévben várható, hogy piacra kerül az 1.1GHz-es modell, és valószínűleg a következő év elején kezdődik majd el az 1.2GHz-es Duron szállítása.

    Egyesek szerint az AMD új processzorai előbb jelennek majd meg, mint ahogy az a tervekben szerepel. Ennek leginkább az az oka, hogy az Intel a következő negyedévben már elkezdi a 2GHz-es Pentium 4 forgalmazását, így az AMD-nek igyekeznie kell, ha nem akar nagyon lemaradni az órajelekért folytatott csatában.