• Zocsi
    #10
    A túlnépesedésről csak annyit, hogy nem lehet ellene mit tenni. Ha szabályoztatni akarnád, mint pl. Japánban, akkor tömeges megmozdulások lennének = 3.VH.
    Egyébbként szerintem a 3.VH elkerülhetetlen. Mit gondoltok, szerintetek az EU miért sürgeti a csatlakozásokat. Minnél előbb nagyobb hatalmi erőt kell képviselnie, csak így rúghat labdába a nagyhatalmak USA, Japán mellett. A ruszkikat azé nem említettem, mert ott olyan belső viszályok vannak, hogy előbb azt kellene megoldani, de azt meg nem lehet = tömeges népvándorlás = EU határok lezárva=forrongások = valaki meghúzza a ravaszt = 3.VH. Hát így állunk. De eddig még van egy pár év. Szerintem a NASA is felfedhetné titkait, bár kezdem úgy éerezni, hogy ez csak egy eposz! Lehet, hogy a NASA-nak nincs is technikai háttere, csak be van állítva ez a téveszme.
    2. gond olvadnak a pólusok. Valahol azt hallottam, ha az összes jég elolvad, akkor kb. 70-100 méterrel nő majd meg a tengerszint. Kevesebb szárazföld = a nagy népsűrűség kissebb helyen oszlik makd el = még jobban írtják majd a természetet, hogy legyen hol lakni/esetleg lázongások a pénzesek ellen, akik ekkor már más bolygón fogják a seggüket (bocsi) süttetni. Szerintem ennek a fajnak, és vele alatta a többinek, leáldozott. Világégés, csak a fákat sajnálom, meg az ártatlan élőlényeket, azaz csak az embert nem.