Hol??? Mivel???
  • Dj Faustus #65
    Attól függ milyen célra kell, mennyire vagy igényes, és mennyire akarsz szakmai lenni.
    1. Ha csak személyes oldal kell (blog, képtár, kapcsolattartó oldalacska), és nincsenek különösebb elváásaid rengeteg protáloldal van - gportal.hu, mindenkilapja.hu, privi.hu; illetve bloghoz: blog.hu, freeblog.hu - és sok egyéb "web2-es" szolgáltatás: videófeltöltők (videa.hu), stb...
    2. Ha csak személyes célra kell és egy kicsit többet akarsz kipróbálhatsz különböző tartalomkezelő (Content Managment System - CMS) rendszereket (Drupal, Joomla, e107).
    3. Ha még többet akarsz, akkor megtanulod (a grafikus webszerkesztő programok nem fogják helyettesíteni a tanulást) a különböző webes nyelveket (HTML, CSS, Javascript, PHP/Perl/Asp/JSP - a négy közül az első, a PHP az elterjedt). Rengeteg szakirodalom érhető el hozzá, akár a Neten, akár a könyvesboltban. Pár év elég is a megtanuláshoz... ;)
    4. Ha céges (profitorientált) célra kell és most azonnal, csináltasd egy weboldal-készítő céggel. Google, Startlap tud ajánlani egy csomót.
    Grafikus webszerkesztő programmal, tudás nélkül ne állj neki - az eredmény nem lesz éppen jó (bár igaz ami igaz, sajnos vannak kontár "cégek" is).