Diamond V550 (TNT116MB) vagy Vanta 32MB?
-
Anee #8 1-nem vagyok ATi buzi mert a driverek eddig! nem voltak jók...mostmár azok
2-A Radeon SDR 27ezerért szerintem kicsit jobb a JÖVŐRE nézve mint az emiksz....persze ha Jani akarsz lenni hogy veszel évente bordot akkor tegyed...
De a EMBM,gyorsabb T&L számolási képesség,sokkal jobb 2D,meg egy csomóminden a radeon mellett szól...
De ha a kocka fejednek csak a speed számít akkor egéségedre
De mekkora volt a pofád hogy mxet veszel s most visszafejlődsz...
legközelebb RivaZX jön szóba nállad?
2-Mi a fasznak frissíteni a drivert HA AZ TELJESEN TÖKÉLETES?
A 3dfx nem olyan volt mint az nvidia hogy az első driver jó kijön egy ami kihoz valamit a speedből(Detonator 3)s utánna annak hibáit javítják 5 hónapig s teljesitménybe visszafejlődnek.
4-A glide maxx a Te fejedbe halott de amire Kozinak kellene(régebbi gamék-gondolom nem egy TNTvel akar doom3 mal játszani vagy TAzni)s a 32bit nem sokkal jobb mint a 16...
Arra nem is gondoltál hogy a 400as proci volt annyival gyorsabb nem a TNT!Tedd bele s visszaesik
5-Légy büszke hogy a fantákkal tapasztaltabb vagy!
6-melyik nem gyorsabb a TNT2 pronál? egy rage 128at elhiszem de a Furry annak pro/maxxja s a radeon igen
Amúgy meg haver is radeonra cserélt......:-)
Amúgy ha kijött volna a Rampage eggyértelműen azt vettem volna....de elvaqult envidía buzi MINT TE úgyse fognak mást venni mert azt hiszik hogy az a szuper....
amúgy persze számodra a S4 is az ATi buziságom jele de ha neked lenne rédonod neked is a szivedhez nőne...
akkor nálam miért gyorsabb a TA, mint nálad M64-el, pedig a pocik között nincs nagy különbség, szóval nem is olyan jó az a radeon- jajj bocsi jó az jó drága.
Azt megnézem mikor megy a Te ultraszuperhipergiganinjaállathulladékfosgyujtósod mikor megy a TAban 1280*1024*32ben minden maxxon 32fps-t(timedemo)
Tudom mindig ami neked van az a legjobb
visszatérve a lényegehez télleg jobb a TNT de csak memóriasávszélessége miatt(tudod mi az?:-)