Diamond V550 (TNT116MB) vagy Vanta 32MB?
  • diegho™
    #12
    1. KI vett MX-et?
    2. Nem vagyok nvidia buzi, de nincs olyan kártya, ami 13000-ért jobb a TNT1 és M64 kettősnél, vagy ha tudsz akkor küldj már egyet!
    3. Ez a vita nem arról szól, hogy az Ati és a GF milyen gyors. Olvasdd már el mi a topic címe és ne a hülyeségedet írogasd már ide!
    4. Légy elégedett a 32fps-es timedemóddal, ami egyenlő a tökéletes játszhatatlansággal, mert egy szaggatás egy halál nightmare fokozaton.
    5. Nem az a legjobb ami nekem van. Nagyon örülnék én a radeonnak, ha lenne rá pénzem, de nincs, meg akkor inkább várok az S3 új kártyáira, amik olcsók lesznek - remélem és tuti odavernek a radeonnak, mert nálam már a kezdetek óta az s3 a favorit, de sajna ez elmúlt 2-3 év nem jött össze nekik, de az másik topic témája.
    6. Ha tényleg a TNT1 a jobb, akkor meg mit anyázol itt? - ha tudod, hogy jobb, akkor minek vitázol, hogy a Radeon ennyivel jobb mindennél.
    7. A radeon akkor lesz jó ha lesz hozzá driver ami kihasználja a kártya extráit, de akkor sem lesz gyorsabb egy GF2 ultránál, csak szebb lesz a képe- most is az. Tudom, hogy az nvidia termékek képe kicsit fakóbb, mint a többi, de a glide-hoz képest még mindig jó - mosott.
    Nekem nagyon nem a speed számít, hanem a képminőség, de nincs lóvém megvenni a Rage-et, sajna, de azt hiszem a TNT1 még mindig jobb, mint az M64, főleg mert 6000-el olcsóbban kapom. Azt a hatot meg meghagyom és rakok hozzá egy keveset és lesz belőle G400, ami procifüggő és a Duron elég lesz neki. Utánna jöhet az S3 újabb kártyája, vagy egy normálisabb Ati, de nem maradok az nvidiánál az biztos, mert nem szimpiek nekem. Csak átmenetileg vettem M64-et, abgyis még meg sem vettem csak használom.
    Na jól van befejezem, ha anyázni karsz csak rajta!
    Nem anyázok vissza, de jó lenne ha moderálnád magad egy kicsit, mert egyedül csak te nem fejlődtél az elmúlt pár hónapban!
    üdv.