Linux fejlődése, szavazás
 • #7
  Csak egy lány:
  Mint azt alant említettem nem vagyok Windózos gyöpagyú állatka, így tisztában vagyok vele hogy mi a különbség a két oprendszer között.
  És igazad van abban hogy max a grafika terén emlékeztet a Windows-ra, és csak emlékeztet, mert szolgáltatásilag nem nagyon.
  Na most persze lehet jönni, hogy persze, de minden proginak van alteregója Linuxra is...
  De a software támogatást nem ildomos felhozni.
  Sokat szidják a Win-t, hoyg mennyire tele van buggal, meg milyen unfelhasználóbarát.
  A Linux hírlevélben mást sem olvasni, csak: ismét felbukkant egy újabb súlyos biztonsági rés... ha ezt a progit így akarod használni, ez meg ez alatt a disztrib alatt akkor nem fog menni, vagy patch-et kell hozzá szedni, meg ilyesmi.

  Engem akkor tudnak megnyerni a Linux-szal, ha majd olyan egyszerűen lehet telepíteni (ez mondjuk már lassan megvalósul mindegyikben) mint egy default Win-t, támogatja az ismert hardware-eket, legalább olyan egyszerű benne bármit is beállítani, vagy telepíteni, mint egy Win-ben, ilyenek...
  És akkor erre jöhet a válasz hogy: de a Linux sokkal több beállítási lehetőséget kínál fel, sokkal jobban paraméterezhető minden egyes porcikája... persze csak az emberek 99%-nak NINCS erre szüksége!
  Ha a Windowsra volnának olyan frankó ablakkezelő rendszerek, mint a Linuxra, akkor azért máshogy nézne ki a dolog.

  Az a baj hogy annyi féle Linux létezik, és mindegyik törexik arra hogy saját monopóliumot alakítson ki hogy egy átlag alma ember nem is tudja követni!
  Márpedig az emberek kényelmesek!!!
  És ha az ember kényelmes, akkor elvárja hogy az oprendszere azt adja vissza amire gondol.
  Ha majd a Linux ezt eléri, akkor majd lehet ESÉLYE harcbaszállni a Win ellen.
  ...addig nincs.

  Szabad Sydney...