Linux fejlődése, szavazás
  • Gab
    #15
    Virgil': linuxus cuccokat én nem igazán ismerek és elegem is van már - roh@dtúl unom már!!!!! -, hogy nem bírnak az emberek normálisat hozzászólni a témához. Így: alább láthatod, hosszú. Szóval valós adattal alátámasztani vmit ( nem statisztikával , mert azokat én is tudok használni ;-).

    Nekem a win2k Pro egy félIsten -> "miután" meglett ( 3 -4 hónap ) minden driver hozzá és kiderült pár BUG is: 1et felfedeztem ;-) -> a legjobb eddig. Nem sok olyan szoftver van, amelyik nem hajlandó futni alóla, arról meg még a M$ sem tehet, hogy olvassák el a Súgó fájlt -> pedig biztos jó okkal van nem messze a START gombtól.
    Speciál pl.: keresett már rá valaki MS-DOS szóra a Keresőben? Ha nézte volna a súgót, akkor látná, hogy ezzel lehet rákeresni az egyes MS-módokra ( nem az F5; F8 billentyűsek ), ezek más-más memóriamódokat ajánlanak és még magyaráznak is neked ezt + azt ;-).

    Na, 1 - 2 BUG nektek Winekből, minen jog fenntartva a megtalálásra, Gab, 2001:

    * a fenti MS-DOS -ok mindenképpen az M$ által elképelt WINDOWS könyvtárra mutatnak -> meg kell változtatni a beírást a fájlok Tulajdonsága -inak átállításával;
    * Modemes BUG -> ezt már sok helyen leírtam ( csak win2k );

    Just a Girl: a valós adatok nem ezt bizonyítják. Nem szeretnélek megsérteni, de ez a helyzet. Csak szépen nézz meg valahol egy statisztikát és láthatod a több, mint 20 % -os emelkedést NT -k esetében, míg egyre több UNIX és változatainak szerverét cserélik le. Az egyedüli, ami még jön fel -> Linux.

    Amúgy én nagyon kíváncsi vagyok az NT és 9x vonal találkozására -> vajh, mi értelme lesz: rakás helyet foglal majd le és gondolom az első példányokban rengeteg lesz a nem megfelelő futtatás.