gamespy arcade
  • Gregorius
    Rosszul fogalmaztam, igen, szóval subscribe nélkül regisztrálni több accountot. Tehát nem fizetsz elő a teljes reklámmentes GameSpy-ra, csak úgy a freeware-es progit használva.
    Mert a gondom a következő: Van egy telepített GameSpy 2.0-m, egy korábbi Login-nel, ami működik is helyesen, de az öcsém is használná a GameSpy-t, de természetesen más login-nel. Ehhez végrehajtottuk a Login Wizard kívánt lépéseit, majd gondoltuk bejelentkezünk, próba cseresznye. A login-je, azonban nem jelent meg a legördülő listában, csak az én régim.
    Aztán kb 4 nappall később kapott egy regisztráció megerősítése mail-t. Gondoltuk, akkor majd most, de nem, nem történt semmi így sem. Most már a regisztráció megerősítésének is 3 napja, de nem változott semmit.
    Gondoltam arra is, hogy megkeresem a fájlokban, hogy hol raktározza el a választható logineket, de nem találtam sem fájlban, sem regedit-ben.
    Na, akkor újraregisztrálás, azonban amikor kérdi az email-címet, akkor leellenőrzi, és azt mondja, hogy "no GameSpy accound was found on this e-mail address. Do you want to create a new account?" Tehát nem hozott rajta létre előzőleg logint. De ezt akárhányszor megcsinálom, mindig így van. Valami ötlet?