RuneScape
-
Zsooo #4138 Hehe... jött a zafír-házhoz (a hobgoblin bányától pont északra van, majdnem teljesen a tengerparton) egy ürge, rúna cuccban, kérdezi, hány zafírom van, mondom, egy se (igaz), aszongya, "lets find out", és támad. Én persze futok, jön utánam, én futok tovább körbe. Már éppen ideje volt, hogy jöjjön egy zafír, futok vissza, jön a fickó is, újjáélednek a pókok, mindkettőnket megtámadtak. Na jó, legyen verseny.
Közben a zafír megjelenik :))
Hát nem én nyertem? :)))
Pedig csak bot volt nálam meg pajzs és alacsonyabb szintű is voltam :) Igaz én értem oda hamarabb. Felkaptam a zafírt aztán nagy MUAHAHHAHAHA közben rohantam el onnan...
Még kettőt sikerült szerválni később, meg Lacc is kihalászott egyet egy fickó orra elöl még legelőször :)) Később több nagyhal is odajött, tűnni kellett.
Egyébként a ház egyik sarka pont ki van törve és szépen rá lehet látni a zafírra, kicsit messzebről is :) Csak sajnos nem sikerült a Grab varázslat, így be kellett mennem. Ha csak egyvalaki van ott, az szinte folytonosan harcol a pókokkal, messziről kell kifigyelni és kiszedni a talpa alól :)))