RuneScape
-
Androidus #24591 Azóta már igen, aszongya 3 millió 180 ezer :) Allskills meg már majdnem 900. Rulez :)
Most nézem, hogy Norbesznek meg 6 és fél millája van... háááát, esse ennyi vót :))))))
Ez most csak nem azt jelenti, hogy elkezdtetek egy kicsit nyomulni? :) Királyos lenne. Én vagyok, úgyhogy ha bármi kell, tessék szólni. Kábé mostanra jutottam el oda, hogy folyamatosan lesz készletem rune cuccokból. Még a baxe és kite készlet feltöltésre vár, a többit lehet nálam vásárlani bármikor.
Engem legfőképp az érdekelne, ha valamelyik member-es vállalna nyílkészítést tollért cserébe. Rühellem, hogy kis tételben egyszerűen nem lehet venni, a boltot akkor is folyamatosan kifosztják, ha csak egy ember van rajtam kívül azt összes szerveren összesen, nagy tételben meg 40-ért akarják adni darabját, amit sokallok. Szóval ha valaki 2 tollért adna egy bronz nyilat, az állat lenne. Olyan 10-20k nyílvessző kéne most így hirtelen. De persze ha rune cucc kell cserébe, az is megoldható.
Úgy nézem, rajtam kívül senki nem igazán lépett oda a cooking-ra. Ha nem erőltetitek ezt a dolgot, akkor hadd ajánljam fel a sütögetési szolgáltatásaimat. Jobb, ha én csinálom :) Még vesztek rajta, de egye fene, jöhet a swordie is :)