RuneScape
  • Androidus
    Hmmm... hát mondjuk te biztos nem, mert már nem játszol. Ha csak ez a rendszer nem vinne bele annyi vérfrissítést, hogy kedvet kapj ismét hozzá :)))

Az 50 milliót úgy kell érteni, hogy egy közel akkora hodály, mint a Falador Palace. Jó kis alaprajzzal, lent a földön pedig komoly kerttel, mint egy palota, kábé. Valamit valamiért. De vannak fokozatok, egészen a legkisebbig, ami akkora, hogy szinte csak egy ágy és egy szekrény fér el benne, na az a 200 ezer. És minden karinak csak egy lehet belőle.

Figyu, mindenki r2h-ra vágyik, hogy az legyen a kezében, mert az a legjobb. A lakásnál ugyanez lesz. Mindenki arra fog vágyni, hogy a legnagyobbat megvehesse. Ezért ha annak olyan az ára, hogy mindenki meg tudja venni, akkor nem működik a rendszer. És gyanítom, hogy az 50 milkát a nagy karik játszva kiköhögik. Elad pár party hatet, ha épp momentán nincs annyi a bankban nála.

Én most 3 napig azt csináltam, hogy térültem-fordultam Gerrant boltjában, és felvásároltam az összes lobby-t meg feathert. Közben néha kicsit halásztam, néha vettem másoktól is halat. Költöttem úgy 2-300 ezer értékben, és a többletem 25k toll, valamint 300 lobby cert. Találós kérdés: mennyit gazdagodtam 3 nap alatt? Kérdés kiegészítése: szerinted annyiba kerüljön a játékban megvehető legnagyobb vagyontárgy, amennyit egy hét alatt összedobok, vagy lehet egy kicsit több? :)