RuneScape
  • Androidus
    Hmmm... jogos. Sajnos az valószínűtlen, hogy a játékba visszalépve újból megkeresd a tehenedet, és fölvedd vele a kapcsolatot. Az sem hiszem, hogy működne (még ha le is tudják programozni), hogy kilépéskor automatikusan eladásnak venné, mert akkor meg mindenki ezt csinálná.

Azt hiszem, az összes, amit lehet tenni ezügyben, hogy a tehénke kibérelése ne kerüljön pénzbe. Így legalább _nem_veszít_ pénzt az, akinek gyönge a kapcsolata. De a hátrányokat teljesen kiiktatni nem lehet, szerintem ezt mindenki tudomásul veheti.

Például nem tudom, mi van akkor ha harcolsz egy erősebb ellenféllel, vesztésre állsz, éppen menekülőre fognád a dolgot, de ekkor megszakad a neted. Ugye kiépni nem lehet harc közben, tehát benn fog tartani, vagyis a rossz kapcsolat a cuccok elvesztését okozhatja, még olyan esetben is, amikor a menekülésre jó lehetőség volt, tehát igazából nem volt kockázatos a harc. (Például sárkányölés közben, aminek mindenki nekifog ugye, de senki se ússza meg kajálás nélkül.)

Ehhez képest én nem érzem olyan nagyon súlyos hátránynak, hogy elveszik a haszon. Az xp be fog jönni, mert a tehénke minden gyarapodásánál jóváírja a pontokat. Akinek meg gyönge a nete, az vigye vissza eladni gyakran.