RuneScape
-
Androidus #24239 Hát igen, ettől tartok én is. Mindenesetre gondoltam egy olyan alternatív javaslatra, hogy az állattenyésztés merüljön ki az állatok bérhízlalásából. Odamész a boltba, kibéreled a tehenet, jön veled. Vagy nem jön, noszogatod, de ezt már kitárgyaltam. Ha eteted, gyorsabban gyarapszik, de egyébként is gyarapszik. A lényeg, hogy a kajája ne legyen stackable, és a tehén veszítse el a kapcsolatot, ha "nem figyelsz rá", vagyis mondjuk bemész a bankba abrakért. Ez azért kell, hogy le legyenek a bolt mellett ácsorgó pásztorok, akik folyamatosan csak etetnek. A lényeg, hogy a tehénke idővel gyarapszik, amit az "examine" pontosan megmond. Ha elveszíted a kapcsolatot vele (kikerül a képből), a gyarapodása nullázódik. Ha meguntad, visszaviszed, és eladod a felhízlalt jószágot, értelemszerűen a hízlalás fokával arányos pénzért. Ha kilépsz közben, vagy kiesel, elbúcsúzhatsz a tehenedtől. Ez így nem olyan izgalmas, de a feeling benne van ebben is. Képzeljétek el, hogy kint a mezőn ácsorognak a pásztorok, és beszélgetnek, a nyáj meg legelészik közben. Néha szaladás van, ha valamelyik tehénke el akar csámborogni. Szerintem jó színfolt lenne :)
Hmmm... végülis ez a két skill lehet egy skill is, most hogy így belegondolok. Sőőőőőt...