RuneScape
  • Androidus
    :))) Mér, az jobb, hogy arra költöd a zsét, hogy ezüstből öntsél hasznavehetetlen csillagokat, amiket bagóért eladsz a boltban? :) Mindezt egy olyan skill fejlesztése érdekében, amit soha nem fogsz használni? :)

Én ezeket a skilleket abszolút nem olyannak szántam, hogy mindenki rácsobbanjon ezerrel. Naná, hogy vesződséges. A földművelés az. Viszont hozhat kellemes xp-t annak, aki erre hajt, és tekintve, hogy az alapanyagok tömegtermelésének beindulásával szerintem lendületet kapna a süti skill is, szép pénzeket lehetne keresni vele. De a legeslegeslegfontosabb előnye a földtúrásnak az én szememben az lenne, hogy egy nagyszerű alternatív tevékenységet nyújtana. Jönni-menni kell a földön, nem folyton ugyanazt csinálni, hanem váltogatva. Közben néha várni kell, és lehet beszélgetni. Elég kellemesen lehetne így tölteni az időt szerintem.

A most gyakorlatilag kihasználatlan földek pedig bennem azt a gaynút keltik, hogy a Jagex már tervezgetett ilyesmit, csak aztán mégse vágott bele.

Szerintem meg annak, aki játszik egy ideje, és már feszített mágus szerelésben, meg szakács szerelésben, nem kell nagyon magyarázni, hogy pásztorbottal a kézben 10 tehénnel vonulni végig a pályán mekkora poén :)))

Ha meg már a teheneknél tartunk, ha abból a tehénkéből hatszoros adag irha is kiesik, akkor jön az, hogy lendületet kaphatna a méltatlanul mellőzött bőrművesség. Elég lenne csak pár értékesebb bőrtárgyat behozni, hogy a népek ne csak a hóliszimbol szintjének eléréséig nyomassák a gagyi bőrcuccokat.

(Egyébként szerintem ugyanez a helyzet a fazekassággal, ahol lehetne akár kínai vázát is gyártani, 70-es craftinggal, 5 adag agyagból, de valamiért elhanyagolták ezt a jagexesek. De ezen a mezőgazdasággal most nem tudok segíteni.)

A szántóföld mennyiségével kapcsolatos érvelést pedig abbahagyom. VAN elég föld. Aki nem hiszi, járjon utána :)