RuneScape
  • Androidus
    Érdekes, úgy tűnik egészen másképp játszunk :) Én a 10 millát nem úgy értettem, hogy annyit össze akarok dolgozni, hogy elkölthessem. Én azt szánom egy kezdő alapnak a kereskedéshez :) Most az van, hogy vagy van nálam rune páncélból készlet, vagy r2h-ból, vagy halból, vagy másból. Mindből egyszerre nem bírok készletezni, ezért lemaradok egy csomó üzletről. Az a vágyam, hogy 10-esével álljanak raktáron a full rune-ok, meg a r2h-k, meg legyen ott 100k toll, ugyanannyi nyílvessző, certekből se árt 1k fajtánként, meg még mellé 2-3 milla készpénz, és akkor már nagyon kevés jó alánlatot kell elszalasztani :)

A múltkor egy őrült kitett a scapeboard-ra ajánlatot full rune-ra 2h-val, összesen 120k-ért darabját. Aszonta csak az első 10 set ennyi, utána már több lesz. Nem tudom, ez kamu volt-e, de csak reménykedni tudok, hogy igen, mert egy kanyi garasom se volt éppen. Pedig ha ez valódi ajánlat, akkor én lenyúltam volna azt a 10 készletet :)

Szóval a 10 milla ahhoz kell, hogy gyorsan legyen belőle 20 milla, 30 milla, 100 milla :))) Persze költöm is, de azt lassabban, vagyis többé-kevésbé gyarapszik a vagyon. Tulajdonképpen ha a mining nem hagyná le a smithingot olyan reménytelenül önkitermelésnél, akkor csak rúnát és nyílvesszőt vásárolnék saját használatra, semmi mást.