RuneScape
  • Androidus
    Hogy mekkora a jóisten állatkertje...

Volt a listámon egy emberke, akitől asszem vettem egyszer valami apróságot, de az is lehet, hogy még az se jött össze, csak próbálkozott. Már nem emlékszem. Aztán a múltkor jön nekem azzal, hogy venne full rune-t 600k-ért. Én sikítva magyarázom, hogy ne legyél már ennyire hülye. Jó, akkor 300k-ért fog venni. Kénytelen voltam neki elmagyarázni részletesen, mi mennyi. Jó, ebben maradtunk. Aztán később benyögi, hogy csak viccelt ám, nem is akart ő páncélt venni. Anyád, ugyebár.

Másnap megint előkerül, hogy mennyi nálam az r2h. Mondom. És a rune large? Azt is mondom. Jön megvenni, mondja. Találkozunk, kipakolom neki a cuccot, ő kitáraz 30k-t, és nyomja a zöld gombot. Mondom, ez nem fog így működni, mert ami annyi, az annyi. Erre jön a légyszilégyszilégyszi. De mondom én is vettem ezeket, nem adhatom ajándékba.

Ekkor váratlan fordulatot vettek az események, és közölte, hogy őt az összes barátja segíti, csak én nem. Mondom nocsak. Nem tudok róla, hogy barátok lennénk, még csak nem is ismerlek. Na erre elkezdett szitkozódni, jött a mozzerfuker és társai, de nyomta veszettül. Én erre csak annyit válaszoltam, hogy "I have reported u" (egyébként tényleg) és levettem a listáról. Erre abbahagyta és közölte, hogy még egy percem van, hogy bármit mondjak, mert utána ignorálni fog!!! Bizony, jól megfenyegetett :)

Amiért a dolog most eszembe jutott az az, hogy ma megszólít valaki és rohan utánam. Megállok, mondom miaz. Emlékszek-e rá? Mert hogy találkoztunk már. Csak azt akarja mondani, hogy ő engem tiltó listára tett, bizony ám. Na ez is ő volt. Persze otthagytam szó nélkül.

Vajon hány évesek játszhatják ezt a játékot? Szerintem egy 4 és fél éves személyisége ennél már kiforrottabb...