RuneScape
-
Androidus #22584 Sziasztok!
Én csak most ismerkedem ezzel a játékkal. Hát mit ne mondjak, a "Sensitive use" nevű figyelmeztető szöveget rólam írták :))) Napok óta ki se jövök úgyszólván a játékból, teljesen megfogott.
Viszont lenne pár kérdésem. Ne haragudjatok, ha előfordultak már, próbáltam visszaolvasni, de semmi ilyesmit nem leltem. Na mondom sorban.
- Hogyan is működik a harci pontrendszer? Annyit kifigyeltem, hogy amikor megölök egy szörnyet, akkor kábé a szintjének megfelelő mennyiségű élet pontot kapok. Ez eddig oké. Nem nagyon szoktam hagyni túlélőket, mégis kezd lemaradni az életem a combat szintemhez képest. Ez miért van, és hogyan lehetne hozzá feltornászni? Nem akarom mások öléseit ellopni, mert az szemétség szerintem.
- Ehhez kapcsolódik a következő is. Ha 30-as a találatom, 34-es az erőm és a védelmem, és a távolsági támadásom 1-es, akkor mitől 36-os a combat szintem? Mi számít ide?
- Nem teljesen világos, hogy az egyes szerverek teljesen külön világokat jelentenek-e. Csak azokkal találkozhatok szembe, akik ugyanarra a szerverre regisztráltak? Egy másik szerveren lehet egy másik Androidus?
- Ha egy kapunál azzal a szöveggel nem engednek tovább, hogy csak fizetősök léphetnek át, az azt jelenti, hogy az a _terület_ fizetős? Tehát nincs rá mód, hogy megkerüljem a kaput, és átjussak oda?
- A fizetős és ingyenes karik keverednek? Amit mondjuk csak egy fizetős kari készíthet, azt én, mint ingyenes, megvehetem tőle?
- Folyton kérdezgetik, hogy "Are you pure?". Ez mire vonatkozik? És mit jelent az, hogy "scam"?
- Hogyan kell színes és villogó üzeneteket csinálni?
- Mire jók (illetve jók-e valamire) a következő tárgyak: maci bundája, piros pók tojása, gyögyszem, festék, méreg, lapát, patkányfarok, koponya, goblinpáncél, gyökér?
- Van-e jelentősége az olyan ruhadaraboknak, mint mágusköpeny, szakácssipka? Vagy ezek csak dekorációk, és poénból hordják őket?
- Ugye jól sejtem, hogy a térkép baloldali harmada a fizetősöknek van fenntartva?
- Az amuletek hatását nem írja valahol ki számszerűen?
- Mire jók az érc tanusítványok (certificate)? Néhány ember nagyon nem akar leszállni a többiekről, mindenáron ilyet akar rájuk sózni jó drágán :)
- Különbözik-e jellegében a kard és a fejsze a harcban? Vagy csak a kiírt paraméterek számítanak, semmi más?
- Engem folyton kivág a java, pedig bizisten mindig kilépek, ha befejeztem. Nem jutok el a konyháig, hogy egy kávét töltsek magamnak, mire visszaérek, már a login van. Vagy csak nézegetem az értékeket, elfelejtek kattintani, és bummm, logout. Nem lehet ez ellen tenni valamit?
Tényleg ezer bocs, ha triviális dolgokat kérdezek. Ha ezekről megtalálható infó bárhol, azt is megköszönöm. (Végignyálaztam a manual-t, nem volt benne semmi ezekről.)