RuneScape
-
figyeljetk mostmár megmondom zoli egy hazug kötsög jópofiztam vele mer nála "volt" (szerencsére) a warcraft 3mam és faszom fog vele addig összeveszni... :D na mind1 a lényeg zoli össze vissza hazudik és mkor kiderül hogy jobra balra scemmlt még akkoris tagad aztán meg elkezdi hogy visszaadta volna rá 1 nappal el akar kunyulni egy lvl 70es karit aztán meg még 1 scemm és mikor nála vagyok természetesen mondja hogy scemmeljük meg robot és hogy áruljam el a kódot ááá ő csak az ő régo cuccait venné el.. lol és a normális barátait meg bemocskolja lefaszozza és jobra balra hazudik de most hogy kezemben tartom a war3 cdt így minden más
ő egy fasz és tököm kivan vele de ez most nehéz volt kimondani mert túlságosan ismertem és nehéz "régi havert" leócsárólni a földbe...
szöveg by:
Dennis
-----Robé:----
Itt a véleményem,ill. a története a parrag zoltán ügynek (a parrag zoltánt azért írom kis betüvel,mert a név tulajdonosa egy sunyi féreg)
1,A történet
Megyek Varrock főterén,amikor egyszer csak kiabál egy limpcrazyboy nevü srác,ezt kiabálta "who is hungarian here?",erre én válaszolok,én,nah erre ő elkezd követelőzni,hogy adjak neki rune longot meg full runet.........gondolom magamban,nah jó,gazdag vagyok,de nem adok egy akkor megismert gyereknek full runet,talán később.(közbe adtam neki kaját,cuccot,mindent)Ezután kb. egy héttel megismerte a hugomat,aki (mert hülye),megadta az otthoni telefonszámunkat.Ezután kb 2 hétig hívogatott,naponta minimum 15x,hogy mikor kapja meg a full runet,de nem adtam,volt egy karija,amit azelőtt adott neki dennis,egy 52-es,ha jol tudom,és jobbat kért,pont akkor lopták el,amikor nála volt 60k-m ammyban(furcsa,nem?)Odaadtam neki kölcsön rob45-t,csak elfelejtettem,hogy ugyanaz volt a codeja,mint a másik karimnak,amin jobb cucc volt.Ezért ő ellopta a karit,de dennis előtt elszólta magát,és onnan tudtuk meg,hogy a cht-n tartja a stuffot,ezét felhívtam,hogy én vagyok a Márton Tamás (cht tulajdonosa),és be akarok néznia régi karimba.Megadta a pw-t,visszaszereztem a cuccot,de még nincs vége,utána telefonon azt mondta,nagyon elfogta a "vágy" és késztetést érzett a karim ellopására.Másnap már ujra full runet akart ingyen,közbe pedig a jelszavamat akarta ellopatni denissel,a legjobb haverommal,de hát ez a dennis már csak iylen jo haver...nem tette megmegpróbálkozott a hugommal,az sem,közbe azt mondta,adjam meg a jelszom,hogy nehogy feltörje a vboxer meg a terra111,akik persze mindvégig ártatlanok voltak.Amikor fel akart tőrni,elvettem a kis buzeránstól a karit,és elbaszta a 2. lehetőségét is,ezután ujra fel akart töretni tegnap,közbe modta,adjam meg a jelszavát,vagy vboxerék feltörnek.Kb ennyi a történtet,ami kiderült:vboxer és terra111 két qrva rendes gyerek,zoli meg egy kis ****szopó,köcsög,buzi genyláda,és még scammer is
ennyi.
szöveg by:
Rob45
jó szorakozást a továbbiakban