• ixyon
    #28
    hi
    én nem akarom tovább feszíteni a húrt a PC, és az AMIGA között, de az amiga '87ben lett multitaskos, az intel pedig '85ben adta ki a 80386-os procit, ami ugyebár már az volt... SŐT!!! a xenix-nem is volt multitasking verziója, csak az nem kellett a szarnak sem, amikor volt MSDOS
    lehet, hogy az AMIGA is jó(ezt nem vitatom) de azzal is ugyanaz a baj:ha elavult, vagy gyorsabb kell, bvehets 1 újat:( ha a PC avult L, vakkor kicseréled a felét!
    nomeg ha valaki irodában dolgozott vele, annak nem kellett a hangykártya, de azt is kifizette!(ráadásul ha grafikus felületet sem használt)és PCben ott volt a lehetőség, ha valaki valami plusszra akarta használni, akkor csináltatott(vagy csinált) hozzá 1 + hardvert, és tudott valami plusszt!
    +még 1, amit már említettem
    szerintetek miért adnak el kb. 10* annyi DDR memt, mint rambust? azért mert gyorsabb? nme, mert papíron a rambus gyorsabb, a valóságban kb. 1enlő
    azé', mertr a DDR licenszelhető, és bárki által továbbfejleszthető!!! A rambus titok, és ha csődbemegy a cég, akkor cuppcupp, de a DDR nem 1 cég, azt az gyárt, aki fizet licenszdíjat!(nomeg tud)