Segítséget kérek
-
Na tegnapelőtt újrainstalláltam az egész gépet. Betettem az sp1-et, és az sp2-t, nod-ot és még pár alap programot (firefox, total commander, nero...). Egy fél órával ezelőtt ülök a gép előtt, és egyszer csak valami olyasmi üzenetet dobott ki, hogy vmilyen lsas.exe hibát okozott, és a gépet újra fogja indítani. Hát a gép a visszaszámlálás után újra is indult, de azóta nem jön be a rendszer. Először mindig csak egy sima fekete képernyő jött be, a windows loading helyett. Aztán meg olyat írt ki, mikor bootolni akart, hogy a lemez nem olvasható. Hát én elővettem pár dosos programot, nem volt a hdd-nek semmi baja, több programmal is leteszteltem. Most meg már olyan üzenetet ad, hogy a rendszer nem indítható, vagy vmi ilyesmi.
Most itt a másik gépen utánanéztem ennek az lsas.exe dolognak, mindenhol azt írják, hogy vírus. Ilyen sem volt még, hogy a 2 napja installált gépemet vírus babonázza meg. Többen írták, hogy Avast-tal, vagy Virusbusterral ki lehet szedni. Csak most nem tudom mit csináljak. Megint rakjam újra az xp-t? Vagy próbáljam meg visszarakni a tegnapi állapotot, amit lementettem norton ghosttal? Csak lehetséges, hogy már itt is benne van a gépben ez a vírus.
Ki mit ajánl? Vagy vkinek van más magyarázata esetleg a dologra?