Segítséget kérek
  • Dj Faustus #5846
    "Nem kell egy kérdésemre se vállaszolnod ha ilyen undok válaszaid vannak ennyit erről!!!"
    Undok? Korrektül elmagyaráztam, hogy 1. hol találhatod meg a megoldást 2. előzőleg erről már beszéltünk. Semmi személyeskedést nem tettem irányodban.
    Aki Flash animációt akar beilleszteni a weboldalába, attól azért elvárható lenne, hogy alapfokon tisztában legyen a webszerkesztés alaplépéseivel (HTML dokumentum elkészítése, kódrészlet beillesztése, file-ok feltöltése).

Továbbá én vagyok "szenya", undok hogy felhívom a figyelmedet arra, hogy vannak kiváló katalógusooldalak, online árverések, online apróhirdetések - és te erre "leszenyázol", mert nem olvasom el helyetted a hirdetések szövegét, nem keresek neked való terméket, nem hívom fel a delikvenst, nem fizetem helyetted ki a pénzt, nem rakom be a gépedbe - és nem veszek neked egy üveg jéghideg sört (a végét ironikus viccnek szántam)... Lásd ugyanezen topik: #5678, #5679, #5680, #5681, #5687, #5698, #5714, #5717, #5720, #5721

Ezúton ajánlom neked az alábbi fórumetikettet. Általános, minden segítségkérő "szakmai" fórumra érvényes dolgokat ír le.

[abbahagyja a lelkizést]