Segítséget kérek
  • Balumann
    Az a baj hogy én se értem a problémát
    -Fennvan az 5.9-es driver, teljesen jó minden
    -frissítem a drivert, felrakom a legújabbat, vagy a 6.akárhányast (bár bizonyos 5.akárhányas drivernél is csinálta már):
    Felraktam, és lassan jön be a kép, utána fagy minden. 10 másodperc mire megnyilik az msn, vagy a tálca is így ilyen részekbe jön elő, meg minden féle ilyen szaggatás, alig tok valamit csinálni. Beállításokba próbáltam átállítani ilyen antianalizing-et, mindent amit tudtam levettem performance-ra (quality-ról), mondták hogy a monitor max felbontását is állítsam át (1024x768 85 hz), akkor kicsivel gyorsabb lett, de mindig minden fagy meg szaggat.
    Tony hawk-ba belépek, így 2 másodpercekre megáll a játék, meg minden.

Windows frissítéseket mindig letölti a gép auton (nemrég frissített), és annyira nem is rég volt újratelepítve se, de mondjuk mind1 mert újratelepítés után egyből a 6.2-est raktam fel, ami szar volt, és le is töröltem mert ugyan úgy akadt meg fagyott minden. Nemtom hogy mit írjak -e még, hogy minek lehet-e köze ehhez, mert amire tippelhetnék az se valószínű, mivel win reinstall után még nem sok mindent tettem fel előtte. Sztem valamit rosszul állítok be, de fogalmam sincs hogy mit.